Szerintetek milyen név illene hozzájuk?
Az egyiknek legyen az a neve, hogy Ivartalanítás, a másiknak pedig Kasztrálás.
Ez nem gáz, sőt, figyelemfelkeltés arra, hogy ha nem vagy hivatalos tenyésztő, ne szaporítsd a macskádat. És még egyedi nevek is.
Első, azért illik jóindulatúnak lenni. Pl: kérdező valószínűleg örökbe fogadott egy kóbor vemhes cicát, és most mindhármat megtartja, mert rendes, de természetesen ha eljön az ideje majd viszi ivartalanítani az összeset. Ha nem, akkor mélyen hallgat felelőtlen állattartói mibenlétéről, és azt mondja így történt pontosan, ahogy fentebb írtam.
Egyébként én fekete macskának a Morpheus nevet adnám, a cirmosnak meg azt, hogy Reginald McPaw (Reggie). Ezeket most találtam ki, de szerintem jól hangzik, előbbi olyan tekintélyt parancsoló a film után, második meg egy brit sznob névnek hangzik a számomra. :D
De miért nem érezted szükségét? Komolyan kérdezem. Az összes almot meg fogod tartani, amit a macskád ellik? Akkor is, amikor a hatodik alomból születik újabb nyolc kölyök?
Egyébként Gray és Black? Vaaagy Gris/Cenicienta és Negro/Pimienta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!