Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek milyen név illene...

Szerintetek milyen név illene hozzájuk?

Figyelt kérdés
3 hete a cicámnak kiscicái születtek,kettő. Az egyik cirmos cica, a másik fekete. Szeretnék nekik olyan nevet választani ami illik a színükhöz, illetve később sem lesz gáz. Fiú mindkettő. Egyedi neveket szeretnék, szóval a Kormi, Cirmi és társai nem jó :) Köszi a segítséget

2017. jún. 19. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Az egyiknek legyen az a neve, hogy Ivartalanítás, a másiknak pedig Kasztrálás.

Ez nem gáz, sőt, figyelemfelkeltés arra, hogy ha nem vagy hivatalos tenyésztő, ne szaporítsd a macskádat. És még egyedi nevek is.

2017. jún. 19. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Első, azért illik jóindulatúnak lenni. Pl: kérdező valószínűleg örökbe fogadott egy kóbor vemhes cicát, és most mindhármat megtartja, mert rendes, de természetesen ha eljön az ideje majd viszi ivartalanítani az összeset. Ha nem, akkor mélyen hallgat felelőtlen állattartói mibenlétéről, és azt mondja így történt pontosan, ahogy fentebb írtam.

Egyébként én fekete macskának a Morpheus nevet adnám, a cirmosnak meg azt, hogy Reginald McPaw (Reggie). Ezeket most találtam ki, de szerintem jól hangzik, előbbi olyan tekintélyt parancsoló a film után, második meg egy brit sznob névnek hangzik a számomra. :D

2017. jún. 19. 12:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Első, nem a kérdésemre válaszoltál, és nem kell a kioktatás. Mivel kertes házban lakunk, a cicám oda megy, ahova akar. És igen, valóban nem lett ivartalanítva, mert nem éreztem szükségét, ugyanis a szülés előtt egy héttel tudtam meg, hogy egyáltalán terhes. Ettől még nem vagyok felelőtlen, ráadásul nem illegális szóval nem tudom mi bajotok. Két egészséges kiscicáról van szó, és amint elérik azt a kort megkapják a védőoltásokat is, ahogy az anyjuk is megkapta. Szóval előbb tájékozódj, utána ítélkezz.
2017. jún. 19. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:

De miért nem érezted szükségét? Komolyan kérdezem. Az összes almot meg fogod tartani, amit a macskád ellik? Akkor is, amikor a hatodik alomból születik újabb nyolc kölyök?

Egyébként Gray és Black? Vaaagy Gris/Cenicienta és Negro/Pimienta?

2017. jún. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!