Valami praktika, hogy a macskám megegye a száraztápot?
Kicsi korában nem ette meg a száraztápot, ezért jó ideig csak konzervet, meg más kajákat kapott.
De egyszerűbb lenne, ha száraztápot is enne, főleg ebben a melegben, amikor a konzerv hamar megromlik.
De nem eszi meg. Esetleg egy kicsit eszik belőle, ha nagyon nincs más.
Valami praktika esetleg, hogy megegye? Próbáltam úgy is, hogy tejbe tettem bele, de csak a tejet lefetyeli ki.
Hogy romlik meg a hűtőben? :'D
És milyen száraztápot adsz neki?
Keverd össze a nedveset a száraztáppal.
De ha nincs más, akkor azt is meg fogja enni. Olyan nincs, hogy egy macska éhen hal a teli tálja mellett, maximum finnyáskodik egy kicsit.
Tejet ne adj neki, nem tesz túl jót.
A konzerv pláne nem, nem tartalmaz semmi tápanyagot, és a fogának is árthat.
Keverd bele a tápba a maradék konzervet, rá fog kapni.
Próbálj ki más tápot. Nekem van 2 ciccerem. Volt olyan premium táp amit még csak meg se szagolták. Meg ne a termékminta alapján dönts, mert nagyon más van benne mint a nagy kiszerelésű tápokban. Az enyéim az összes termékmintára rávetették magukat, a nagy csomagosba meg alig-alig kóstoltak bele. El kellett ajándékoznom.
De pl csirke alaplébe/húsleves megmaradt levébe áztasd bele amíg meg nem puhul. Esetleg vízbe a tápot. Nekem ez javított a helyzeten.
A konzerv kaják általában tényleg sz@.ok. én jelenleg főtt csirkefejet (darálva v összedarabolva) keverek egy kis főtt rizshez/zabpehelyhez/áztatott kenyérhez. Néha dobok bele egy kis főtt répát, petrezselymet, tengeri sót. Hentesnél vehetsz csirkefejet, lefagyasztod és egyszerre 1-2 napi adagot veszel elő, megfőzöd és a hűtőben tárolod míg el nem fogy. Mi olcsóbban jövünk ki így, és a cicabunda is sokkal fényesebb, puhább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!