Mit tegyek ha nem szeretem a kiscicámat?
foglalkozz vele sokkal többet,adj neki időt, hogy hozzádszokjon, és megszeressen. némelyik cicának ez több időbe telik mint másoknak.
szeresd nagyon azt a kis tündért, biztos vagyok benne hogy megbarátkozik majd.
(és minden cica gyönyörű,nemde?:) )
Hidd el megfogjátok szeretni egymást :)
Csak idő kérdése, a zuhany után meg megertem a reakcióját én is ilyen kettem volna😄
Én pont amiatt szeretem a macskákat, hogy öntörvényű, büszke állatok. A kutyával ellentétben nem lekenyerezhetőek, mindig megtartják az egyéniségüket. Sok cicám volt már, mindet másért-másért szerettem. Aki mindig bújt, azért, aki agresszív volt, azért, amelyik tök hülye, és ügyetlen volt, azért. Lehet, őrültségnek hangzik, de én a rossz tulajdonságukat is szerettem a cicáimnak, mert legalább egyediek voltak. Most is van két macskám, egyik egy fajtiszta brit, a másik egy igazi "paraszt" keverék. Teljesen különböző karakterek, de így szép a világ. Nem biztos hogy a másik cica jobb lett volna neked, mint a mostani. Szerintem próbáld meg elfogadni olyannak, amilyen.
Amúgy hogy írjak valami biztatót is, ahogy idősödnek a macskák, úgy lesznek barátságosabbak, ragaszkodóbbak is. 11 hetesen még bőven nincs kialakulva a jelleme, de még 11 hónaposan se. Nekem volt olyan cicám, akit hét éves koráig nem lehetett megfogni se, mert megkarmolt. Utána viszont csodával határos módon megszeliült, ölbe lehetett venni, és még további 8 évig boldogította a családot.
Most minek akarok beállítani jónak magadat? Ne röhögtess már.
Mellé megy a "nagywc". És? Feltakarítod.
Ürülékszagú... hát, elárulom neked, hogy egyik macskámnak sem volt sosem ürülékszaga, pedig 20 évet lehúztunk együtt. Tudod, egy egészséges macska tisztogatja magát.
Berakod a zuhany alá... a gond ezzel csak az, hogy hozzá kell ehhez szoktatni...
A macskák és a víz kapcsolatából ítélve te nem simogattad, hanem lefoghattad...
Sok gond van vele... erre inkább nem is írok semmit.
Sokat vagy vele, mindenkit megkap, a legjobb kaját... eleve nincs olyan, hogy legjobb kaja, minden cica mást szeret...
Próbálod szeretni... veszem észre... siránkozol, panaszkodsz csak, de közben megy a show, te aztán milyen jó gazdi vagy... különben meg a macska szeretetét ki kell érdemelni. Ilyen hozzáállással neked ez nem fog menni.
Mit tegyél... nem tudom.
De hogy mit kellett volna tenned, arra van ötletem.
Megvenni a megálmodott kölyköt, ezt meg elajándékozni valakinek. Én sem lenék boldog, ha mondjuk iphone-t ra gyűjtenék, aztán "mert az drága de ez ingyen volt!" felkiáltással megkapnák egy 4 éves senkinek sem kell telefont.
Btw, én simán megvenném a kinézett fajmacskát, azt kész. Nehogymár ennyit ne tehess meg, hogy te döntöd el, mit akarsz.
A fajtamacska is összeszarja magát, szoval.miröl beszélsz?
Nekünk volt perzsa és bizony néha előfordult hogy mellé ment a dolog és olyankor csap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!