Nem bírok a macskával, állandóan nyávog, hogy a teraszra akar menni. Miért csinálja ezt?
A macskám napok óta nyávog, a teraszra akar menni, csak ezzel az a baj, hogy a 8.-on lakok és ugrál fel mindenre. Nem lehet behozni mert akkor hisztizik, nyávog kapar.
Nem lehet bírni vele. Mit lehet tenni? Sőt már a teraszon is nyávog.
Az idegeimre megy a nyavogás, sose csinálta ezt elötte. 3 éves lesz pár nap múlva.
A szomszédok is szólni fognak.. Nem tudom mit csináljak vele
Én nem tudok szerelni hálót az erkélyre mert albérlet, és nem engedik, és magasföldszint, ezért a cica simán le tudna ugrani és kiszaladna a szemközti főútra.
Amit én szoktam, ha irritáló módon nyávog, hogy rárakom a hámot és a pórázt kikötöm a korláthoz. Így tud fel alá mászkálni, de ha ugrani akar, megtartja a hám. Egyébként túl sok mindent ő se akar, le szokott feküdni napozni, vagy bámulja a madarakat, amiket az ablakból nem lát jól.
Én folyamatosan szoktatom mindenhez, mert tervezem, hogy kertes házba költözök, és majd kinti benti cica lesz, de addig a városi forgatag közé biztosan nem fogom kiengedni.
Szerintem sétáltasd, kint kimozoghatja magát, felfedezheti a környéket. Eleinte valószínűleg szokatlan lesz neki a hám és le akarja magáról vakarni, de az 5-6. alkalommal már nem fogja érdekelni, hogy ráteszed. Ha beleengeded a fűbe és meglát egy bogarat úgyis az fogja lekötni a figyelmét.
Teraszra a macskaháló elég drága, de megéri. Vannak olcsóbb módszerek is, csirke háló vagy mezőgazdasági boltokban lehet kapni fém szúnyoghálót, ez is olcsóbb. Jobb beruházni erre, minthogy leugorjon a 8. emeletről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!