Találtunk 7 kiscicát egy dobozban, az egyik már alig él, hova vigyük?
Kisbér határában találtuk.
Haza nem tudom vinni.
Ott vannak ahol találtuk csak haza jöttünk tejért.
De most akkor vigyünk vagy ne? Meg van 3,5-ös meg 2,8-as tej is, melyik legyen?
Kedves 9-es!
A KISCICÁT nem lehet megölni tehéntejjel, mert még termel a szopás miatt tejlebontó enzimet a szervezete.
FELNŐTT macskának nem egészséges tejet adni, a tévhittel ellentétben, mert nekik okoz hasmenést!
Nem mondom, hogy a tehéntej a legtökéletesebb dolog a kiscicáknak, de nem tudom Kisbéren két gyerek most, szombaton kora este honnan szerezne laktózmentes tejet, a cicáknak meg enni kell!
A 3,5%-os vigyétek, de felezzétek vízzel.
A kiscicákat meg vigyétek valami védett helyre, mert éjszaka valamilyen kóbor állat, vagy bagoly kinyírja őket.
Nem hiszem, hogy erre nincs valami lehetőség!
Igazad van, más küszöbére letenni bunkóság, de az állatmenhely küszöbére én nem tartom annak és a 7-es is azt írta, hogyha nem akaródzik nekik bevenni, akkor oda tegyék le.
Mit tehetne mást HÉT kiscicával két olyan gyerek, akiknek a szülei még azt sem engedik meg, hogy éjszakára védett helyen legyenek a kis nyomorultak?
És aki most kitette őket, az legközelebb is ki fogja tenni, mert az ivartalanítás "nem humánus" dolog, de ez az!
Megkerestem a Magyar Állatorvosi Kamara honlapját és a megyétekben ebben a hónapban ezek az ügyeletes állatorvosok:
Hétvégén, munkaszüneti napokon:
dr Bogdán László Levente
Kesztölc, Szt István u. 14.
30/317-0299
dr Mérő Gábor
Szomód, Újtelep u. 20.
30/589-5402
dr Nagy Imre
Naszály, Táncsics u. 29.
20/938-2776
dr Ozvald István
Esztergom, Kossuth u. 54.
33/311-741
30/960-9825
dr Keleti Zoltán
Vértesszőlős, Szabadság telep 1974
30/555-3145
Kérdező!
Semmiképpen se hagyjátok ott őket éjszakára!
Én megértem,hogy a szüleitek nem szeretnék,
hogy hazavigyétek őket,de csak nem annyira szívtelenek,hogy hagynak 7 védtelen kismacskát kint,a szabad ég alatt éjszakázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!