Érdemes ilyen macskamászókát venni a cicának? Ha a tiédnek van, szereti/használja?
2017. máj. 31. 18:18
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem.
A mi macskáink SEMMIT nem használtak soha, amit ilyen állatfelszereléses boltban vettünk (úgyhogy mi továbbadogattuk mindet)
2/7 anonim válasza:
A mi cicánkból kiindulva egy üres doboznak jobban örülnek. A drága kapirgálós mászókájuk szinte érintetlen :D
3/7 anonim válasza:
Na; hàt az enyém sem használja, a szoba dísze az a szar már 8 éve. De még egyszer nem ment fel rá. No de legalább jól néz ki.
4/7 anonim válasza:
Nekem csak ilyen plafonig ero van. Az also kaparofat szokta hasznalni, a tobbi elemet csak arra, hogy onnan feljusson a szekreny tetejere :D
Ezeken az elemeken amugy 1 masodpercet nem tolt onszantabol, csak a cel erdekeben hasznalja :D
5/7 anonim válasza:
Az enyém használja, mondjuk fele ekkora a bútor. Szereti a körmöcskéit fenegetni rajta, és könnyen az ablakban terem mert raugrik. Én szeretem mert olyan puha és cicás.
6/7 anonim válasza:
Szerintem az én macskám szeretné, neki csak egy kis tornya van, de mindig azon alszik. Az alja kaparófás, azt szokta nyúzni reggelente.
7/7 anonim válasza:
A cicáknak mindegy hogy egy 20 ezer forintos macskabútort kap, vagy összegyúrsz egy újságot. Én inkább kreatív megoldásokra hagyatkoztam, mert a macskák sokszor egy ceruzàval is jobban elvannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!