8. -on a panelban az ablakot hogy lehet cica biztossá tenni?
Macskaháló? De azt hogy szeretjük fel kintre? Plusz az ablak régi típusú, a közepe van rögzítve alul-felül, annak a tengelyén forog, tehát ha kinyitjuk, akkor kifelé és befelé is nyílik (bocsi, ha érthetetlen :D). Nem szakítaná kis a macskahálót?
Nálatok hogy van cicabiztossá téve az ablak?
mondjuk jogos
'Sajnos nekem a környezetemben két cica is kiesett/kiugrott'
nem azért ugranak ki a macskák az ablakon mert annyira jól érzik magukat bezárva a lakásba,ahonnan kis se jutnak egész életükben.ezek alapvetően vadállatok amiket bezárni kegyetlenség.nem azért élnek olyan sokáig mert olyan boldogok,csak nem éri őket annyi környezeti behatás,ez minden fogságban nevelt állatra igaz.
csak az önző ember ezt nem képes felfogni,inkább hazudik magának is hogy de jó a cicusnak.
kár a szóért,sose fognátok fel.
utolsó!
senkit sem érdekel itt a véleményed és mivel szerinted mi úgysem tudjuk felfogni akkor inkább tartsd magadban. Köszi!
Akkor mégsem én vagyok a vaksi!
Eddig kerestem, hogy hol is kért a Kérdező arra vonatkozó tanácsot, hogy tartson e lakásban macskát, vagy sem és sehol nem találtam, pedig nagyon átnéztem.
Akkor mi a francnak írogat valaki erről?
Kérdező!
Nekem a lakásban tartott cicám 21-ik évesen halt meg (erről egy másik fórumon már írtam) a fekete perzsám 19 évesen és most a harmadik cicám elmúlt 17 éves és esze ágában nincs eltávozni (ezt most lekopogom háromszor!)
Mindegyik ivartalanítva volt.
Soha egy percet nem voltak az utcán, láthatóan nem is vágyakoztak oda, így szokták meg, boldogok voltak.
Nálunk a kutya-macska nem fogyóeszköz mint parasztéknál, ezért is élnek meg ilyen magas kort.
Szóval, kedves Kérdező, találjatok ki valami jó kis biztonságos megoldást, esetleg nézelődj a lakótelepen, hátha már valakinek van valami megvalósított ötlete és konzultálj vele, én mindenesetre a legjobbakat kívánom neked és a cicádnak is!
Szép (balesetmentes) nyarat!:)
Köszönöm a válaszokat. :)
Elég jó ötleteket kaptam, szerintem valami kétoldali háló lesz a megoldás. Mondjuk elég kreatívak meg barkácsolósak vagyunk, szóval valamit kitalálunk. :)
Szerintem ma beszélek a folyosón a cicásokkal, bár az egyikkel nem vagyunk éppen jóban, de a cica érdekében bármit. :) Mindenképpen kell valami védőeszköz, mert igazi kis kalandor a hölgyemény. :)
A nagy onjelolt "allatvedoknek" uzenem (bar az allatvedelem nem itt kezdodik), hogy biztos jobb lett volna a menhelyen meg falun haznal otthagyni azokat a cicakat amit mi befogadtunk, es lakasban tartunk. Valoszinu sokkal boldogabb eletet eltek volna agyonutve, vizbe folytva, elasva, vagy kocsik altal elutve, mint szereto gondoskodo gazdik kozott.
Biztos a teli futott lakast is zokon vaszik, hisz jobb nekik odakint a bokrok alatt, vagy a haz sarkaba kuporodva -20 fokban, mert oket nem fogadta be senki, es kobor macskakent szaporodnak agyba-fobe.
Nekem lassan 6 eve van lakasban tartott cicam, koszoni szepen nagyon boldog a 60 negyzetmeteren. Anyam falun ugyanennyi ido alatt 4 macskat temetett el (huzott haza kivasalva az ut kozeperol, mert a cicusok annyira szeretnek csavarogni, es a verukben van). Egyebkent eleg megrazo, mikor reggel varja haza a gazdi cicajett, es nem jon, aztan munkaba menet talal ra. Volt amelyik meg orak mulva is szenvedett szegeny... :,(
Egesz gyermekkorom alatt voltak macskaink, 1 kivetelevel egyik sem elt 3-4 evnel tobbet. Fiu-lany, ivartalinott, hazi macska, perzsa, stb...
De nem baj! A lenyeg higy ektek legyen igazatok! Lehet ezt a valaszom is lepontozni!
Ezt a rugós szúnyoghálóst találtam neked.
Ha ügyesek vagytok mértek, megrendelitek, barkácsoltok.
Ha inkább szakemberre bíznátok, akkor arra is van lehetőség, ott van az alján az elérhetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!