A macskám teljesen eltespedt az ivartalanítás után, pedig már két hét eltelt. Így fog maradni most már?
8-as: nyilván mindenkit elsősorban a saját korábbi tapasztalatai befolyásolnak.
De ha te "vesztettél volna el" így egy állatot, nyilván ez a tapasztalat befolyásolna. Én csak annyit mondtam, hogy az ivartalanítást sem szabad ész nélkül csinálni!
Mi pl. az utóbbi 30 évben a kutyáink-macskáink 80%-át ivartalanítottuk, de volt, amikor nem emellett döntöttünk (nem várt almunk sem nekünk nem volt, sem mi nem okoztunk soha, és a ivarszervi betegségek is elkerültek egyelőre)
Arról hallottam, hogy a macskák ivartalanítás után képesek ellustulni, főleg a hímek de egyáltalán nem ilyen szinten. Nem tudom, hogy hím vagy nőstény macskáról van szó.
Nőstény cicánál lehet, hogy lassan gyógyul be a sebe, még ha kívülről úgy is tűnik, minden rendben. Arról, hogy sokáig mozdulatlanul ül az jut eszembe, hogy az ember is ha fáj vagy húzódik valamije, mindig próbál úgy helyezkedni, hogy ne érezze. Ha sétál nem vettél észre semmi furcsaságot? Hogy húzza a lábát, kicsit sántít vagy bármi ami fájdalomra utal?
Arra érdemes lenne nagyon odafigyelni, hogy rendesen egyen és igyon a macska, mert így emiatt még inkább le lehet gyengülve, főleg, hogy azt írod nem is iszik, azt is el tudom képzelni, hogy ki is van száradva kicsit. Az sem lehet, hogy időközben megbetegedett, és azért nem eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!