Macskások! Ti mennyi pénzt költötök havonta macskakajára?
Az én cicám Royal Canin Sterilised-et eszik. A mall.hu-ról vagy a zoofast.hu-ról, zooplus.hu-ról lehet jó áron rendelni. Én 13-14ezer forintért szoktam a 10 kg-ot. A cica nagytestű kandúr 6kg. Napi 60gr száraztápot eszik tehát az kb 84Ft. Kap még egy alutasakos félixet is 88db-ot szoktam rendelni a zooplus.hu-ról 90/db áron. Tehát napi 178. Ft a táplálása azaz havonta 5518Ft. Ha a zooplus-nál 14900 Ft-től nincs postaköltség. A zoofastnál sincs 8900Ft-tól. Almot egyébként a Lidl-ben veszem 10kg/700 Ft, kettő elég belőle egy hónapra. Tehát összesen a cica egy hónapra 7000Ft-be kerül.
Persze vannak olcsóbb tápok is.
Nem nagyon akar száraztápot enni, úgyhogy az nem fogy túl gyorsan, kb 30-50grammot eszik egy nap max (RC steril) ebből 4,5 kilósat vettem tavaly, de még mindig sok van. Szerintem őszig elég lesz. Napi 50ft kb. Alutasakos kaját szereti 1-2 csomagot/nap, egységáron kb 100Ft egy db. Néha adok neki nyers csirkét is.
Összesen tehát max 250Ft/nap 7500Ft egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!