Muszály? Téma:Macskanátha (a részletek lent)
Figyelt kérdés
A kb.: 1 éves cicámat 1 hete kaptam, és akitől kaptam az azt mondta hogy amikor kimegy a macska, akkor csipázik a szeme, és adott egy szemcseppet amit elvileg az orvos adott neki. Elhoztuk, és az első pár napig nem is foglalkoztam azzal hogy prüszköl,fújja az orrát és ugye csipázik, amíg kíváncsiságból megnéztem a macskanátha tüneteit.Nem lázas, jó étvágya van és a szeme is egyre jobban néz ki, igaz hogy elég sokat alszik. MUSZÁLY elvinnem állatorvoshoz? Nincs nagyon pénzünk rá... Egyébként írtóan szeretjük 😭. NORMÁLIS, TAPASZTALT VÁLASZOKAT!!!2017. máj. 29. 16:11
1/4 anonim válasza:
Igen, muszáj. A macskanátha egy könnyedén kezelhető, de kezelés nélkül akár végzetes kimenetelű betegség.
Ez egy. A másik, meg hogy bármi más baja is lehet.
2/4 anonim válasza:
Igen. El kéne vinni, nem drága a kezelés pár ezer ft. És részletfizetést is kérhetsz.
3/4 anonim válasza:
Igen. Muszáj. A macskanátha vírusos eredetű betegség, ha nem kezelik, akár vakságot is okozhat, bármilyen egyéb szövődménye lehet. Ha átmenetileg eltűnik, akkor is visszajöhet, ha nincs kezelve, és krónikussá válhat.
4/4 anonim válasza:
Nemrég ébredtem fel: 1 éves, és még macskanáthás?, most fogtam fel. Az nem normális. A kölykök ugyanis az anyjuktól kapják el, tehát ezt kölyökkorban kell elintézni; ha nem betegek a kölykök, akkor a kombinált oltásban benne van a macskanátha, szóval nem is lesznek.
Vigyétek el mindenképpen, és majd ad rá gyógyszert az orvos!
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!