Mit adjak enni a macskámnak, ha semmit sem akar megenni?
Fáj foga, ínye, ezért nem tud enni. A fogait, ínyét kezelni kellene.
Bővebben: [link]
Én is arra tudok gondolni,hogy a fogai miatt nem tud enni.
Vidd el szerintem másik dokihoz, akinek elmondod eddig mikre kezelték és hogy szerinted a foga lesz a ludas.
De ha belegondolsz,amikor durván fogfájása van az embernek, akkor az ember sem nagyon eszik.Legalábbis nekem amikor erősen fáj, akkor az az utolsó gondolatom,hogy egyek. Mielőbb orvos,hogy kezelhessék .
Éhen halni nem fog,szívós állatok, a folyadékpótlásra kell nagyon figyelni.
És a tej szerintem most nem a legjobb megoldás,ha rossz foga van.
De mindenképp egy jó doki, ő majd megmondja.
Sok sikert!
A mi cicánkkal is volt hasonló, nála csak kis fogkövet láttak és mikor leszedték volna, akkor derült ki, hogy alatta több foga tályogos, amit az orvos sem látott kívülről. Addigra a macska csont soványra fogyott. Ki kellett műteni az elrohadt, tályogos fogait, és még utána is beletelt 2-3 napba, mire elkezdett eszegetni, szerintem addigra ment le annyira a gyulladás és hitte el, hogy nem fog fájni, mert látszott rajta korábban is, hogy enne ő, érdekli a kaja, de csak bánatosan nézte, megszagolta, otthagyta.
Szóval én is arra gyanakszom, hogy a fogaival kellene csinálni valamit, de sürgősen.
alutasakosat vagy konzervet turmixolj le neki teljesen
és úgy csak innia kell majd
hátha úgy nem fájna neki annyira
illetve érdemes lenne fogászt felkeresni
lehet hogy inkább jobb lenne, ha kiszedné a cica fogait, ha mát abszolút menthetetlenek
úgy már nem fog neki fájdalmat okozni
az én cicám már idős és természetes úton hullottak ki neki a fogai
az étvágya mégis hibátlan, száraz tápot is szívesen elrágcsálja az ínyével
egyébként meg az is lehet hogy a fogkő okozza a bajt a cicádnál
mi is jártunk így
az orvosunk azt mondta, hogy kicsit fogköves de nem vészes
aztán másik orvoshoz vittük, aki megállapította, hogy borzalmas fogköve van, és néhány foga már rohad is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!