Hogy tudnék a macskámnak játékokat készíteni saját kezüleg, ami még el is megy neki. több fajtát szeretnék. Vagy akár házat. Valami ötlet?
Saját tapasztalat, hogy hiába veszed meg a cicánaka drága játékot, ő úgyis kiválaszt valamit, amivel imád játszani. Pl. egy parafadugó, egy karácsonyfadíj, egy fadarab stb. Eleinte én is megvettem minden csörgő-csipogó vackot, de már nem veszek ilyesmit.
Nagyon szeretik tényleg a madzagra kötött tárgyakat, azt limbálod neki, akkor ugrál utána, amig van kedve.
Házat sem érdemes venni, ő úgyis talál magának helyet, ahol kedve van feküdni :-)) Én vettem egyszer egy nagyon szép (és drága) kosarat az enyémnek, - sose ment bele. Nálunk az egyi fotel az "övé", mindig abban fekszik, arra tettem egy pokrócot neki, hogy a szőrt könnyen el tudjam távolítani.
A macskák öntörvényűek, semmilyen játékra nem lehet őket kényszeríteni, kiteheted érte a lelked, akkor se kell neki, csak amit ő jónak gondol :-)))
Én ezért imádom a macskákat :-))
Hát filc.. egy anyag (: nem amivel rajzolni lehet..
A macskamenta pedig egy növény, aminek a szagáért megőrülnek a cicusok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!