Egy hete született sok kiscicánk és rengeteg bolha van bennük. Mit lehet ellene tenni?
Mivel nincs ivartalanítva az anya, úgy gondolom, hogy vagy egyszerűen hülye vagy, vagy nem hallottál még az állatorvosokról. Utóbbi fura lenne, de én remélem, hogy az a helyzet, azon még lehet válatoztani. Tessék: [link]
Ha tévednék, és nagyon jól tudod, hogy léteznek állatorvosok, mégsem ivartalaníttattad a macskádat, főleg úgy, hogy szart nem értesz hozzájuk, majd ha már ez megtörtént, nincs annyi eszed, hogy ahelyett, hogy a neten pötyögnél, legalább most elviszed őket orvoshoz, hát akkor vidd el őket most, aztán ásd el magad!
Állatorvostól kérj megfelelő bolhairtó szert, ami nem árt az 1 hetes kismacskáknak sem. A helyüket, környezetüket is ki kell takarítani, rongyokat ha vannak, kidobni, tisztát tenni.
A továbbiakban: a felnőtt macskát (macskákat) is bolhamentesen tartani, és jó lenne ivartalanítani is.
Valaki magyarázza már meg nekem a kinti macska fogalmát.
Ok, értem a kinti-benti-t, nekem is olyan van. De mi az, hogy kinti? Nem engeded be a házba? Ez esetben akkor sem, ha kiscicái vannak?
Akkor miért tartasz macskát? Mert én azért, mert szeretem őket a közelemben. De aki nem szereti a közelségüket, és nem engedi be őket a házba maga mellé, az miért?
Vesszek meg, ha értem.
Itt a szomszéd...a cicc ki van rekesztve... aztán itt kaparja az ajtómat, hogy engedjem be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!