Macskagondok mit lehetne tenni ez esetben?
Földszinten lakunk tömbházban, van 2 macskánk, és vannak itt a környéken kóbor macskák és anyum beszoktatja őket hozzánk az összeset(ablakon jönnek be):@:@már fél város macskái ide járnak, enni adni nekik nekünk pénz (mintha olyan sok pénzünk lenne), a lakás kicsi, tömbbe 2 macska ígyis sok, és ha felhozom neki hogy tulzásba viszi hiába szereti őket ennyire ő van megsértődve:@ Most szar idő van, konyhába melegednek a kóbor macskák egész nap itt esznek nemgyőzünk ekik kaját venni, az a baj hgy anyummal beszélem meg minden gondom és vele nem szeretnék szarba lenni ezmiatt, de már annyira elegem van hogy megyek ki reggelizni azt ott feni a karmát a kóbormacska az asztal lábán. Sztem nincs megoldás, tehetetlen vagyok, ha elzavarom őket szivtelen g*ci vagyok stb.
Ötlet?
Nemhiszem h tudnék gazdit, szunyoghálóval sem tudok semmit mert nem én vagyok itthon az úr... de lehet apummal megebszélem anyám kinyír megtuggya sztem:S
Köszi szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!