Hosszú szőrű cicát vitt már valaki kozmetikába? Foglalkoznak velük?
Igen, szoktak. Fürdetni, hosszúszőrű fajtáknál kifésülni, esetleg vágni a bundát ha menthetetlen a helyzet. De ilyenkor tavasszal sokan "oroszlán-fazont" nyíratnak a cicának. Szépen felfrissíti a szőrt és könnyebb így átvészelni a vedlést.
De ha nem vagy benne biztos, hogy elvállalják - e, kérdezd meg a kozmetikust. De szerintem igen.
...ááááá, a malackánál nem izgágább..van esetleg rávaló nyakörved + póráz mert azzal felülről tudják rögzíteni, de én még nem láttam ilyet a gyakorlatban. Annyira meg vannak szeppenve t.i. idegen helyen....és ollóval is nyír nem beretvával, azt nem mindig csípik, igen:)......
Kérdezd meg tőle nekik amúgy már rááll a kezük..már félkézzel is megnyírnak bármit:) ... a kutyust pl. hanyatt fektette az ölében a talpszőrnél úgy meg se moccannak..!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!