Milyen nevet adnátok egy szürke cirmos kandúrnak?
Én mindig tulajdonságról adok nevet a jószágnak. Van egy kutyám, Ördög. Fekete mint az éjszaka, és párszor már rám hozta a frászt. Van egy macskám, Bandita, mert álarcszerü foltja van a szemei előtt, és amúgy mindent elhurcol, amit csak elbír, mindent a magáévá tesz. Egy másik macsek: Whiskas. Ő cirmos, és valahogy ráragadt. Egy harmadik macsek: Angyal. Ő mindig bújik, dörgölőzik, simul, hófehér, mint egy angyal.
A legyeket, Mancinak hívom, mindet. Bár őket nem tartom, írtom, ahogy csak tudom, valamiért nekem mégis megmancisodtak.
Igazából a Dörmi tetszik 😝
De nem tudom, illene-e rá:$
De cukik. Az enyém is pont ilyen volt, enyémet Ricsinek hívják. Egyébként lány, de ez csak később derült ki, azt hittük fiú. :D De már csak erre hallgat, úgyhogy így marad.
M betűvel a fején lehetne Morpheus is, az olyan tekintélyt parancsoló. :D ami egy kiscicához szerintem vicces párosítás. Vagy valami M betűs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!