Miért csinálja ezt a macskám?
Figyelt kérdés
Egy nap többször "megbolondul", elkezd ide-oda szaladgálni, borít fel mindent, néha nekem támad. Róla annyit, hogy 7 hónapos hím.2017. máj. 16. 17:00
2/5 anonim válasza:
A tartási körülményeket nem ártott volna leírni, de úgy általánosságban kezd felnőtté és ivaréretté válni, vérmérséklettől függően menne ki kalandozni, vadászni, nőstényeket hajtani.
3/5 anonim válasza:
Az enyém még 3évesen is csinált ilyet.Nekünk támadni nem szokott,de volt,hogy hirtelen megindult és épp,hogy feltudtam kapni a lábam,hogy ne ugorjon neki.De volt,hogy nekiment a falnak egyszer meg nekirohant egy teli flakonnak.Mióta van egy másik cicánk ezek a magánszámok kicsit elmaradtak,most a másik cicát kergeti.Szerintem csak unatkoznak és szórakoztatják magukat.Vagy próbálnak valami láthatatlant levadászni.
4/5 anonim válasza:
Az enyém egy éves, és néha ugyanúgy meghülyül. Szaladgál, le-fel, nekiugrik a hátamnak, aztán leesik, és elszalad másik irányba, nekimegy a falnak, nyávog kettőt, aztán megint szaladgál.
Én elkönyveltem bolond öt percnek mert aztán leáll és normális megint. :D
5/5 anonim válasza:
Mozgásigénye van. Jellemző, hogy rájön a macskákra az "őrült félóra".
Ivartalanítás esedékes.
Felnőttként már nyugisabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!