Miért pisil az ágyamra a macskám?
Figyelt kérdés
Nem bántom, szeretgetem, enni adok neki. Mégis időnként lepisili az ágyamat. Arra ébredtem, hogy mászkál rajtam és dörgölődzik, majd éreztem, hogy folyik a pisi a lábamon. Nem történt itthon semmi változás, takarítom a WC-jét és egészséges. Mi lehet a baj? Talán szellemi fogyatékos? Tudok tenni ellene valamit?2017. máj. 14. 06:04
1/6 anonim válasza:
Enyém nem teszi ivartalanitas ota. Fiu
2/6 anonim válasza:
Az egyik cicám ivartalanítás utan soha nem pisilt oda. A masik cicám akkor csinálta, amikor hugyköve volt. Fajt neki nagyon. :-( Volt meg egy cicám, ő is csak akkor csinálta, ha eppen volt valamilyen betegsége. Sajnos mar nincs köztünk. :-(
3/6 anonim válasza:
Az enyém,csak egyszer csinált ilyet.Nem voltam hajlandó éjjel levinni,mert volt alom a lakásba,de neki az nem volt jó.Van aki szerint bosszúból csinálta.
4/6 anonim válasza:
NEM bosszúból csinálja. És jelölni sem így jelöl.
Ha ott vagy, az érdekes.
Legtöbbször szeparációs szorongás miatt csinálják. Ott vagy, érzi a szagod és nem akar eltávolodni a közeledből, de nem tudja tartani és elereszti:S - Viszont ez így általában akkor igaz, ha nem vagy otthon, és vár haza.
Mennyi idős? Milyen nemű? Volt már valaha gond az alomra járással? Több macskátok is van vagy csak ő egyedül?
5/6 anonim válasza:
Elvinném orvoshoz, az enyém egyszer lepisilte a székemet és később derült ki, hogy valami vese gondja volt.
Ha az nem, akkor esetleg nem volt túl korán elválasztva az anyjától? Az okozhat macskákban szeparációs szorongást, és mindenhova pisilést.
6/6 anonim válasza:
Lehet hogy húgyköve van, vidd el dokihoz.Valószínűleg fáj neki a pisilés és ezt összeköti az alommal. Azt hiszi ha nem az alomba pisil akkor nem fog fájni,illetve ez egy jelzès feléd is,hogy valami baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!