Van egy vemhes cicám és nem tudtuk még ivartalanitani mert igy is most lesz hat honapos. Mit tegyek most? Van egy fiu cicám is de nem azal párzot hanem a szomszéd cicával
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 11:48
1/6 anonim válasza:
Nincs más megoldás mint megvárod míg leellik, és elajándékozod a kiscicákat. Mindkét macskát ivartalanítsad, mert a fiú cicák sokat verekednek tavasszal.
2/6 anonim válasza:
Hát ha már vemhes, akkor mindegy, vagy mire vonatkozik a kérdésed? Ha megszült, ivartalaníttasd őket, addig pedig keress jó helyet a kiscicáknak.
De azt hiszem vannak olyan állatorvosok is, akik vemhesen is elvégzik az ivartalanítást, ez esetben a kiscicák meghalnak.
3/6 anonim válasza:
Ami ugye elég szemét dolog lenne...
4/6 A kérdező kommentje:
igen de a másik fiu az nem az enyém hanem a szomszédé .nekem van egy fiu cicám és én azt szeretem volna ha fajcicák letek volna mert a keveréket nagyon nehéz el ajándékozni.és am meg ha meg szül ivartalanitva lesz mind 2 cicám
2010. máj. 16. 12:05
5/6 anonim válasza:
Ivartalanítani 2-3 hónapos kortól lehet. Sőt, vemhesen is. Én biztosan nem engedném őket megszületni akkor, amikor már ma is kb. 3 millióval több macska van ebben az országban annál, mint aminek normális gazdát lehet szerezni. Minden megszületett kölyök egy már élőtől veszi el a normális élet esélyét.
6/6 A kérdező kommentje:
hát jo megfogadom
2010. máj. 16. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!