Milyen jutalomfalatot adjak a cicámnak?
Imádja a Tesco-s rudacskákat, ahol 6 db van egy csomagban. Írnátok még, hogy a ti macskátok milyet szeret? Csak, hogy ne legyen neki unalmas :-)
Köszi
ha valaki nem bír egy két kis jutalom falatot adni a cicának egy hónapban legalább egyszer az ne tartson állatot, mert ha mindig egy fajta kajával eteted immun hiányos lesz, kifakul a szőre elhullanak a fogai, és még sorolhatnám.
ha te egész életeden át káposztás tésztát ennél és csak akkor ennél mondjuk egy kis marha pörit, ha az étteremböl kidobják és kilopod a kukábol "monjuk", akkor nem tudom te mit szolnál.
mivel állat és a gazdája vagy felelösséggel jár a cica tartás és a kutya tartás is.
én szárított halat szoktam neki adni :D én etetem, és képed benyomni egyszerre egy egész zacskót :D nagyon szeretni :)
(Nem kérek kommentárt a hü.lye válaszolóktól (hogy elkényesztetem, meg ilyesmik. köszi ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!