Milyen jutalomfalatot adjak a cicámnak?
Imádja a Tesco-s rudacskákat, ahol 6 db van egy csomagban. Írnátok még, hogy a ti macskátok milyet szeret? Csak, hogy ne legyen neki unalmas :-)
Köszi
Szép kis indulatok keletkeztek egy ártatlan kérdés nyomán :-S Köszönöm az ötleteket, aki tud még az írjon legyen szíves. A fej alakú Whiskast próbáltam már, azt is szereti természetesen.
Egyébként valóban a cica háziállat és családtag. Mivel a család többi tagja sem egerészik, így nálunk neki sem kell :-)
jó, hát én is egerésznék, ha nem kapnék kaját anyutól
XD
na jó..komolyra fordítva.
oké, családtag.. mondjuk nálunk különösebben nem, mert nem fizeti a számlákat xD na jó, szal..kint van tartva. és kész.
nem értem, sztem csak az újgazdag pötsfejek etetik a dögeiket lazaccal, meg csirkemájjal, h aztán finnyásak legyenek, és ne egyenek meg mást :S
Na látod :-)
Meg az is tény, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy még "jutalomfalatot" is vegyen, éppen elég neki a kaját megvenni. De tény, hogy kertvárosi környezetben a lakásban tartott macskák gazdái szoktak azért valami kis nasit venni a jószágnak :-)
Nem vagyok sem újgazdag, sem pötsfej ;-) Ettől még a véleményedet értékelem és természetesen nem fogom a kommentjeidet lepontozni és a többiektől is kérem, hogy legalább ezen az oldalon ne minuszoljanak senkit azért, mert leírja a privát véleményét.
Normálisan kereső macskatartó vagyok, akinek gyerekpótló a macska. Ráadásul az okosabbak közé tartozik, szóval tényleg eléggé szerethető. Így aztán én veszek neki a jövőben is. Csak hát milyet?
Ha tényleg konkrétan jutalomfalatról beszélünk, akkor én időnként a whiskas-ból szoktam nekik venni a fogpucolósat meg a szőroldósat.
Nagyon szeretik, de az abszolút favorit kényeztetés a CSIRKENYAK. Egyszerűen megőrülnek érte. :)
Nem kell tőle félni, olyan könnyedén eszi meg, mint mi a kenyeret. :)
Hentesnél is van, szupermarketekben is tálcásan. Nagyon olcsó, és borzasztóan élvezik. rendesen ott szoktak morogni feltte, és viszik mindenfelé lakásba. Aztán megeszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!