Klauccka kérdése:
Az normális ha egy macska orra vérzik?
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon nagy baj van már pár napja észleltem hogy a cicám orra és nem tudom mit csináljak ?? Miről lehet ez ? Mi okozhatna? Egy idős macskarol van szó2017. ápr. 28. 21:19
1/10 anonim válasza:
Nem normális. Állatorvos megnézi.
2/10 anonim válasza:
Az borzasztóan nagy baj, és azonnal állatorvoshoz kell vinni, tehát holnap reggel!!!
Ráadásul hosszú hétvége lesz. Légy szíves ne várd meg a keddet, már ha eddig vártál!
3/10 A kérdező kommentje:
Valakinek van ötlete hogy. Mitől lehet ? Megmérgezhették ? Mert csak erre tudok gondolni
2017. ápr. 28. 21:38
4/10 anonim válasza:
Ha már pár napja észlelted, akkor ha méreg lenne, már rég nem élne.
Vidd sürgősen állatorvoshoz. Most mi itt hiába tippelgetünk, mert fogalmunk sincs. Meg kell vizsgálni, vért venni tőle, stb.
5/10 anonim válasza:
Nem lehet sokfele betegseg tunete.
Trauma fejsérules belso verzes macskanátha vérzékenyseg szivfergesseg stb orvos kell
6/10 anonim válasza:
Az én macskámnak is vérzett az orra egy héten kereszrül. Elkapta a macska náthát. Az elején csat tüsszentett de késöbb a tüsszentésekkel vér jött. Az állat orvos adott neki gyógyszeet és elmult. Vidd el mindenképp.
8/10 anonim válasza:
Macskanátha okozhatja. Doki kéne neki.
9/10 anonim válasza:
Bármi lehet; fejsérülés, K vitamin hiány, betegség.
Állatorvosi ügyeletre vidd be.
10/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére csak valami allergia patikában vettünk neki orrcseppet amit az állatorvos mondott és szerencsére elmúlt neki 😋😎
2017. máj. 3. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!