A szomszéd macskája nálunk szült meg. Mit lehet ilyenkor tenni?
Szóltunk nekik és el is vitték a kölyköket, de nem sokkal később az anyamacska visszahordta őket hozzánk.
Mit lehetne tenni? Nagyon nem örülök neki, mert nem hiányzik nekem 4 kölyökmacska. Mit kezdek mad velük?
Azért nálad fial a cica, mert ott érzi biztonságban a kölyköket.
Én jártam így egyszer, akkor megvártam míg megerősödnek és elválaszthatók lesznek a kölykök és elvittem őket egy menhelyre.
Ezt az anyamacskával is megteheted, de én a szomszéd macskáját is elvittem, saját költségen ivartalaníttattam, mert nem vagyok különösebben jómódú, de állatbarát vagyok és a nyugalmam megért ennyit.
Utána 10 napig nem engedtem ki, nehogy valami baja legyen, szétnyíljon a hasa, vagy hasonló. Mondanom sem kell, hogy nem is keresték!
A varratszedést én magam meg tudtam csinálni, mert aranyos, nyugodt cica.
Az idióta szomszédom a mai napig nem is tudja, hogy ivartalanítva van a macskája, hanem azt hiszi, hogy azóta a szülés óta van valami baja és nem lesz vemhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!