Melyik a legjobb Real Nature Wilderness cicatáp?
Miért ajánlanád, ha nem is tudsz róla semmit? Jobb nem ajánlani ilyenkor, mert ha mégsem válik be, akkor csak a hitelességedet rontod.
Egyébként megfigyelted, hogy pontos j-vel írtam az ajánl szót? És nem véletlen.
Köszönöm a válaszod!
Bocs, ha láttad volna fél 11 volt. Én amint mondtam kutyás vagyok inkább, hozzájuk értek tápok terén is. Nem fogok most kiselőadást tartani a kutyatápok összetevőiről. Az unokatesóim kaptak két nőstény cicát, akiket kicsit falusiasan etetnek, tehát kapnak maradékot is, ami nem zsíros vagy fűszeres, de tápot is. Gondoltam ajánlok nekik egy tápot, hogy valami minőségi eledelt ehessenek alapként. A mi kutyánk is ezt a márkát eszi, és néztem az összetevőit a cicatápoknak is. Jónak ítéltem mindet, de nem tudom pontosan melyik lenne a legjobb, mert nem tudom, hogy a macskáknak mennyi az a fehérje ami egészséges, hogy a csirke allergizál-e náluk, mint a kutyáknál stb. Ebben kértem itt a válaszolók segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!