Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicák apja bánthatja a...

A kiscicák apja bánthatja a kiscicákat?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 23. 21:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
Na most olvasom, az összes sudribunkó paraszt itt örülget, hogy jaj kiscicák születtek. Komolyan, titeket úgysem fog érdekelni pár hét múlva a cicák sorsa. Akkor minek? Á mindegy, úgysem tudnak az ilyenek következetesen gondolkodni, az ilyenek szülnek véletlen diszkóbalesetben gyereket, ami aztán nő, mint a pudva. :DD
2017. ápr. 25. 19:13
 12/14 A kérdező kommentje:
3 cica született, az egyiket megtartjuk, a másik kettőt meg már lefoglalta az egyik rokonunk ahol majd gondjukat viselik, de szerintem hogyha nem érdekelne a cicák sorsa, akkor valószínű, hogy nem tettem volna fel ezt a kérdést. Nem? És én azokat az embereket fojtanám vízbe akik bántják az állatokat, nem tudom milyen jogon itélkezel mikor nem is ismersz. 😑😶
2017. ápr. 25. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Talán, mert ő maga is diszkóbalesetben született és nem ér fel az agyáig, hogy vannak emberek, akik igenis tudnak gondolkozni, szeretik az állatokat és gondoskodnak róluk. Ugyanakkor valószínűleg ő az a bugris paraszt, aki elkövetné mindazt, amivel másokat vádol és saját magából indul ki.
2017. jún. 20. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:
U.I. Amúgy ez érvényes a 10 számú válaszolóra is.
2017. jún. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!