A kiscicák apja bánthatja a kiscicákat?
Sajnos igen
Nekem eddigi èletem sorá össuesen 6 kiscicam volt ami nallunk szuletett ebbol 1 az ami itt van meg a tobbit vagy elvitte vagy otthagyta kivegezve.😥😭😭
Nagyon sajnalom azokat a cicakat
Bocsi a helyesirasert
A macskafajták hímje csak akkor bántja a kicsiket, ha nem az övé. Ez így van az oroszlántól kezdve a házi macskákig.
Ha viszont az övé a kicsik, legfeljebb kíváncsiságból megszimatolja őket (persze, ha a nőstény hagyja!)
Több évtizede tartok macskát, de még soha olyat nem láttam, hogy a bakmacska a saját kölykét bántotta volna.
Állítólag a legrosszabb esetben előfordulhat, hogy játszani akarván velük, akaratlanul megsérti valamelyik kiscicát,ilyesmiről hallottam....de sohasem szándékosan. Az én cicáimmal ez soha nem fordult elő, sőt... inkább azt mondanám,a kiscicák apja, ha nem is annyira, mind a cica mama, de inkább védelmezően viszonyult a kicsikhez.
Ha vannak kiscicák, akkor mindenképpen a házban csinálj nekik egy biztonságos helyet, az anyamacskával együtt legyenek bent inkább.
Kint rengeteg veszély érheti őket.És az anyának is hatalmas stressz , ha nem érzi őket biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!