Mit tegyek ebben a helyzetben? SÜRGŐS!
még egy tipp. egy fél ltes műa. palackot tölts meg melegvízzel és dugd bele egy vastag zokniba. mamatestpótló.
-cicás-
nah,szóval nem baj,ha 3 hetes!csak nagyon sok baj lesz vele!(velem is fordult már elő ilyen)
sok helyn lehet venni 100 ft-ésr ilyen pici dobozban cicatejet!aztt egy pici cumiba kell beletölteni,mert olyan lesz,mintha az anyukájától kapná a tejet.amikor nyafizik,csak az orra elé kell dugni a cumisüveget.be kell neki rendezni egy pici helyet,puha ruhából,és néha bekell takarni.
kb.1 hét után(vagy még annyise)lehet venni neki ilyen Wiskas junior kaját,az a legjobb,ami egy kicsit leveses,azt könnyen rágja.
ha ügyes leszel semmi baja sem lesz:)
Utolsó kérdésedre a válasz: igen, nagy kimaradás neki.
Dokival konzultálj mindenképpen, tud tippeket mondani és megmutatja, hogy tudsz segíteni a picinek üríteni.
Nálunk ez úgy ment, hogy tápszer (kimondottan cicáknak) + nálunk is volt vizes palack, csak én kis babaplédbe tekertem. 2-3 óránként adtam neki enni, megtörölgettem a kis fenekét, egyébként meg főként a mellkasomon aludt vagy az erszényes zsebbel ellátott pulcsimban.
A dokitól oltásokat kapott, amikor már tudott önállóan inni, akkor plusz vitaminokat kapott a vízbe (ezt szinte bármelyik patikában meg tudod venni és nem egy hatalmas összeg) és hetente mentünk a dokihoz ellenőrzésre.
Nagyon nehéz feladat, de hihetetlen nagy élmény, mikor önállóan, magabiztosan elkezd játszani, enni és élvezni az életet. Abban a pillanatban, hogy ez a folyamat elindul, érzed majd, hogy érdemes volt.
Ja! Nincs végig alvás éjszaka sem!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!