Lehet baja a cicámnak? Többi lent.
fröcsi mindig össze pisili az erkélyen a balkon ládákat.
elszáradnak a füszer növények meg a muskátli :((
az állatorvos azt mondta, tegyek növényvedö szert a vizébe, mert az olyan mintha megöntözné, de szerintem marhaság?!?
hozott is olyan szürkés port, amit ö is ad a cicáinak, de még nem mertem hozzáadni....van ere megoldás????
Nem világos előttem!
Kapar egy lyukat és belepisil, vagy kandúr cica és spriccel?
Az utóbbi egy nagyon kellemetlen szagú anyag, amit a kandúrok a területük megjelölésére használnak és az ivartalanításon kívül mást nem lehet tenni ellene.
Akkor is fog spriccelni, de ritkábban és szagtalant.
Ennek egyébként nincs köze a pisiléshez és nem is onnan jön.
Ha viszont csak simán pisil, akkor vagy befeded a cserepek, ládák földjét vastagon gyöngykaviccsal, akkor nem fog kaparni remélhetőleg és ha nem kapar, akkor nem pisil.
Vagy megszünteted a földön levő növényeket és a falra függeszted fel őket, mert sajnos az állattartás kompromisszumokkal jár.
Az állatorvost meg sürgősen CSERÉLD LE!!! ... mert vagy félreértettél valamit, vagy egy elmebeteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!