Ivartalanított szobacica hazatalál?
Sziasztok!! Vasárnap eltűnt a hófehér szobacicánk. A szobakutyám kinyitotta a szúnyoghálós ajtót miközben porszívóztam és elszökött. Keresem folyamatosan,kaját rakok ki.
Tegnap előtt mintha őt láttam volna egy üres háznál a gazban 1 utcával feljebb,bemásztam,de elszaladt előlem. Szórtam koszos macska almot a házunktól az üres házig. Kaját is vittem oda az edénykéjében amiből hiányzik is,csak sajnos sok a macska arra is. Nem tudom,hogy Ő ette-e meg. Kérdezgetek arra felé mindenkit,de senki nem látta. Gyönyörű szép cica volt és nagyon hiányzik,már lassan elviselhetetlen amit érzek. Se éjjelem,se nappalom.
Van még remény?
Múltkor írtam valakinek, hogy tegye ki az almostálat az ajtó elé. Külföldi oldalakon írták, hogy segít a cicának, hogy hazataláljon, ha megérzi a saját szagát. Persze itt az a baj, hogy messzire juthat, nagy távolságot megtehet. Az a cica meglett, de nem az alomra jött haza, hanem valaki megtalálta messzebb.
Volt itt a gyiken télen, a -30 fokban valami okos, aki akkor először engedte ki a szobamacskáját a szabadba, az a kutyáival ment utána, és a kutyák találták meg a cicát.
Facebook csoportokba is tedd fel. Nálunk is a helyi menhely oldalán gyakran posztolnak (sajnos) eltűnt kedvenceket.
És tényleg a szórólap is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!