Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanított szobacica...

Ivartalanított szobacica hazatalál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!! Vasárnap eltűnt a hófehér szobacicánk. A szobakutyám kinyitotta a szúnyoghálós ajtót miközben porszívóztam és elszökött. Keresem folyamatosan,kaját rakok ki.

Tegnap előtt mintha őt láttam volna egy üres háznál a gazban 1 utcával feljebb,bemásztam,de elszaladt előlem. Szórtam koszos macska almot a házunktól az üres házig. Kaját is vittem oda az edénykéjében amiből hiányzik is,csak sajnos sok a macska arra is. Nem tudom,hogy Ő ette-e meg. Kérdezgetek arra felé mindenkit,de senki nem látta. Gyönyörű szép cica volt és nagyon hiányzik,már lassan elviselhetetlen amit érzek. Se éjjelem,se nappalom.

Van még remény?

2017. márc. 31. 05:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Emlékszik, és fel ismeri a szagát. A helyi gyepit felhivtad? Hogy a héten fogtak e be fehér cicát? Ott el altatják 14 nap után simán.
2017. márc. 31. 15:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen,beszéltem velük.Semmi! :(Na megyek útnak eredek.Vettem halkonzervet mert azt imádja. <3
2017. márc. 31. 16:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem ö a cicád? [link]
2017. márc. 31. 16:05
 14/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ő az Enyém!!

2017. márc. 31. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nem ő;((((
2017. márc. 31. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Szegény;(( szép cica
2017. márc. 31. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Múltkor írtam valakinek, hogy tegye ki az almostálat az ajtó elé. Külföldi oldalakon írták, hogy segít a cicának, hogy hazataláljon, ha megérzi a saját szagát. Persze itt az a baj, hogy messzire juthat, nagy távolságot megtehet. Az a cica meglett, de nem az alomra jött haza, hanem valaki megtalálta messzebb.

Volt itt a gyiken télen, a -30 fokban valami okos, aki akkor először engedte ki a szobamacskáját a szabadba, az a kutyáival ment utána, és a kutyák találták meg a cicát.

Facebook csoportokba is tedd fel. Nálunk is a helyi menhely oldalán gyakran posztolnak (sajnos) eltűnt kedvenceket.

És tényleg a szórólap is segíthet.

2017. márc. 31. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!