Ti hol veszitek a macskaalmot? Hány cicátok van? Mennyit költötök alomra havonta?
Szia! Sok helyen próbálgattuk mi is, hogy olcsón megússzuk, interneten is keresgéltem, végül megállapodtunk egy itteni válaszadó tanácsára az Aldiban kapható szilikátalomnál.
8 liter 2000 forintba kerül, máshol nem láttam még ennyiért, szerintem megéri. Ez nagyjából lefed egy hónapot, de 3 hetet biztosan, így azt mondanám, hogy olyan 2500 forint egy hónapra egy macskával.
Mi is az Aldis szilikátos almot vesszük. Messze ez éri meg legjobban (8l 2000 ft), és a minősége is nagyon jó.
Emellett sokszor van leárazva 1500 ft-ra, olyankor 2-t is beteszek függetlenül hogy van-e otthon.
Én személy szerint csak ezért járok az aldiba, a többi termék szerintem egyáltalán nem olcsó.
Nahát, akciósan még nem találkoztam vele, ezek szerint gyakrabban kell benéznem :)
Alapból én sem szeretem az Aldit, drágának találom, én is csak alomért járok be. Esetleg próbálkozott valaki az erdei kevert alommal, ami még ott kapható?
Bocsi, ha kicsit off. Egyes voltam.
én is az aldis almot veszem,csak én a csomósodót.ezer forint alatt van a 10kg, kb 1,5-et használunk el egy hónapban. de nem spórolósan, van hogy a végét kiöntöm, nem csak a csomókat szedem ki, hanem az egészet kidobom és kimosom a tálat és tiszta almot teszek.
ha spórolósan kéne,akkor simán elég lenne az egy csomaggal egy hónapra. a csomósodó nagyon jó, gazdaságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!