Milyen macskaalmot erdemes venni?
Ez nagyon sok mindentől függ.
A cica például csak lakáscica, vagy ki is jár, és ott is végzi a dolgát? ILletve a csomósodó (összeálló) almot szeretnéd-e takarítani, vagy inkább cserléed az egészed gyakran. Persze az sem mindegy, hogy a cica melyiket fogadja el, melyiket szereti.
Mi kipróbáltunk többet, a szilikonosat, összeállósat, nem összeállósat, illatosat... szerintem minden fajtából legalább egyet, amit lehet kapni :-). Végül a csomósodó jött be, könnyebb takarítani (a mi két cicánk lakáscica, csak az alomban végzik a dolgukat), és a cicák is szeretik. A legjobban nekünk a Spar Budget (5 kg-os zöld zacsis) jött be, de érdemes kikísérletezni a saját "kedvencet".
Előző vagyok még :-).
Az is fontos, hogy milyen a cica, kolléganőmnek hosszú szőrű cicái vannak, így ő pont a nem csomósodósat veszi, hogy ne ragadjon bele a hosszú szőrükbe a "termékkel" együtt az összeállt alom.
Koszonom szepen a valaszt!:)
Igazabol meg nincs macskam (majd a jovoben szeretnek), csak szeretnek felkeszulni ra. :)
én az aldiban kapható shah almot ajánlom
kb a legolcsóbb és a legjobb amit próbáltunk. csomósodik, szagtalanít . nagyon gazdaságos, mert csak a csomókat kell kiszedni.
tényleg ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!