Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S! Szerintetek miért...

S. O. S! Szerintetek miért lehet az, hogy a kiscicám nem bír felkelni?

Figyelt kérdés
Volt már ilyen egy másikkal is, ő sajnos meghalt. Tegnap ez a kiscica még játszott a többiekkel futkározott cumizott az anyukáján és a pót anyukáján is. Élettel teli, játékos, jól táplált kiscica volt. Ma észrevettem, hogy fázott és odabújt a fűtőtesthez. Az első lábaira egyáltalán nem bír felállni, csak a hátsókra és hátrafelé araszolva megy, már amennyit bír menni. Óránként adok neki laktózmentes anyatejpótló cicatejet és vizet is. Adtam neki az előbb béres cicacseppet. Az előző cicánál is így volt, hogy nem bírt az első lábaira állni egyik napról a másikra. A mostani rendesen veszi a levegőt, nem taknyos, és nem is sovány. Szerintetek mi lehet ez? Ha valaki tudna ajánlani valami házi praktikát, vagy gyógymódot, vagy esetleg tudná, hogy mi baja, az nagy segítség lenne. Előre köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 12. 12:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem miért kell minden csóró gyereknek nekiesni!

Én azok közét tartozom, akik bármit megadnának a macskájuknak, konkrétan volt már hogy 80 000 Ft.-ba került a cicám kezelése és kifizettem.

Ugyanakkor meg tudom érteni azt is, amikor egyszerűen nicnsen erre pénz. Amikor még a kiló kenyérre és zsírra is alig van, nem hogy az állatorvosra. Én is voltam ilyen helyzetben.

Ráadásul ő egy gyerek, nem ő dönt.

Szerintem a kérdező azért tette fel a kérdést hogy a számára hasznos válaszokat kapjon. Például ha volt valakinek hasonló tapasztalata. Nekem hál istennek még nem volt ilyen, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni.

De nem bírtam ki hogy ne mondjam el a véleményem.

2010. máj. 12. 23:27
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy valakinek nincs pénze állatorvosra, hogy macskánként kiadjon 5-10ezer forintot ^^" nem tehet róla, hogy a cicája megellett és rá már nem jut pénz :) Anyu se az én gyerekemre fizeti az orvost talán, ha nagyon muszáj de abban egyetérthetünk, hogy ha nincs pénz nincs pénz nem fogja kidobni az utcára a cicát :) lehet, hogy valamilyen rendellenesség van a háttérben, de az is lehet egy kissebb megfázás, javaslom, hogy igen tedd egy vattával teli dobozba és tartsd melegen.
2010. máj. 13. 08:24
 23/29 anonim ***** válasza:
Arra kiváncsi lennék a szabadban hol segítene neki az orvos, mert akár lehetne ez a cica az "utcán" is.
2010. máj. 13. 08:26
 24/29 anonim ***** válasza:
Van a neten állatorvos válaszol nagyon sok oldalon. Ha még él a pici, ott kérdezz.Talán a tünetekből valamit tud tanácsolni.
2010. máj. 13. 18:28
 25/29 anonim ***** válasza:

Hihetetlen mennyi kulák köcsög paraszt van.

Tudjátok ti mennyire szörnyű érzés az mikor látsz valakit szenvedni,és nem tudsz rajta segíteni,mert nincs miből?A PÉNZ HÜLYÍTI AZ EMBEREKET!!!!!!!Inkább legyek szegény,mint nagyképű bunkó.A cicáról meg annyit,hogyha anyud nem tud segíteni,akkor nem tudsz mit tenni.Szomorú,de csak várni tudsz,és reménykedni,hogy meggyógyul.Nagyon sajnálom a cicádat!!Nekem sincs sok pénzem,de ha még él,és gondolod,szívesen küldök neked.írj

2010. máj. 14. 16:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Hogy van a cicus???Ugye életben maradt???
2010. máj. 14. 18:09
 27/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen az aggódást és a válaszokat. A cica sajnos nem élte túl pedig minden tőlem telhetőt megtettem. Cicatakaróval takargattam és a fűtőtest mellé raktam, mert fázott. Itattam tejjel és etettem cicakajával, meg főtt csirkehússal(só nélkül). Kivittem sűrűn WC-zni. Sajnos már nem él, pedig jobban is volt egy időre, de rosszabbodott újra. A többi pici jól van és sokat nőttek azóta. :) 4-en vannak és bűbájosak (A ruhásszekrényem a kedvenc alvóhelyük :D) =)

2010. jún. 9. 18:03
 28/29 A kérdező kommentje:

Egyébként annak aki kérdezte, hogy ha cicatejet tudok neki adni, akkor orvosra miért nincs pénzem: Hát elmondom neked, hogy azért, mert anyám állateledeles üzletben dolgozik és féláron hozza haza az állatkáinknak az ennivalót és a többit. Az meg nem rajtam múlt, hogy állataink vannak, úgyhogy szerintem nem engem kéne érte "leszúrni"!!

Köszike!

2010. jún. 9. 18:06
 29/29 A kérdező kommentje:
Annak aki tudott a kérdésre figyelni és megpróbált segíteni, nagyon szépen köszönöm! :)
2010. jún. 9. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!