Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ideszoknak a macskák, mit tegyek?

Ideszoknak a macskák, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valaki rendszeresen a házunk elé szór ki macskáknak mindenféle maradékot, és mostmár a környék összes macskája ideszokott, hozzánk és nem az etetőhöz ugye. Itt verekszenek, ürítenek. Van egy macskám, de az utca összes kóbormacskáját, sem energiám, sem kedvem nincs ellátni, mit tehetek? Nem szeretném hogy az összes macska itt legyen.
2017. márc. 28. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Kapd el az illető frakkját és mond meg neki, hogy ha etetni akar azt a saját portája elött tegye.
2017. márc. 28. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Próbáld megnézni ki szórja ki a maradékokat.

Kérd meg, hogy ne ide szórja és kb pár hét múlva elmennek a macskák.

2017. márc. 28. 15:51
 3/7 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy dolgozó bérrabszolga vagyok, és nem tudom a portát figyelni.

Valahogy azért megpróbálom kifigyelni, igaz én arra gondoltam, hogy kifüggesztek a szemközti fánkra egy kérést, A4-es formátumban hogy ne tegye.

2017. márc. 28. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:

nálam is hasonló van,a szomszéd hoz kaját a macskáimnak,ez még oké,de a szembeszomszéd macskái is ide kezdenek szokni,az enyémeknek máshova adok szóval oda nem jönnek igy nem nagyon izgat,de azért zavaró tud lenni

valahogy deritsd ki hogy ki rak oda kaját aztán mehet a veszekedés vele :D

2017. márc. 29. 23:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék veszekedni vele, csak a tudtára adnám, hogy a környék összes macskájára nem tartok igényt. Az enyém bent eszik, tehát csak annyit szeretnék elérni, hogy a saját háza előtt etesse őket, ne másnál.

Valahogy ki fogom deríteni ki az.

2017. márc. 30. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Értem én.

esetleg kérdezd meg a szomszédokat láttak e valakit,ha nem akkor szabadnapodon lesd meg.

hétvégén is ugyan ugy ott a kaja?

2017. márc. 30. 07:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Változó, de eddig még hétvégén nem láttam erre senkit így.
2017. márc. 30. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!