Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez az etetés árt a cicáinknak?...

Ez az etetés árt a cicáinknak? Két helyen esznek, nállam és anyáméknál, egy házba lakunk.

Figyelt kérdés
Főleg nállam esznek, én Royal Hillst, purina onet szoktam adni meg real nature miamor premiere alust. Anyumnak hiába veszem meg ezeket, állítja, hogy nem szeretik, meg hülyeség drágát venni, ezért ő mollit, nellit chosidát, patékar ad, közösek a cicáink, de adnák neki, hogy az én kajáimmal etessen, de nem....így most ez jó nekik?

2017. márc. 27. 18:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem bajuk nem lesz tőle,biztos élvezik a változatosságot,csak figyeljetek oda,h ne egyenek túl sokat.Lehet,h anyudnál tényleg nem eszik meg azokat a tápokat.Az én cicám bejárt a szomszédokhoz is és az egyiknél folyton felfalta az ottani cicák száraztápját.A szomszéd csomagolt neki otthonra,mert,hogy annyira nagyon szereti.Otthon még megszagolni sem volt hajlandó.
2017. márc. 27. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!