A macskákat érdekli, hogy 10. születésnapjukon a gazdija mit vesz neki ajándékba?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 23:14
2/9 anonim válasza:
Igen. Általában egy fehér BMW 3 series-re vágynak és egy lakásra a Marina parton. Ha nem kapják meg nagyon szomorúak lesznek, akár el is szökhetnek otthonról és új családot keresnek.
3/9 anonim válasza:
Mivel fogalma sincs róla, hogy aznap van a 10. szülinapja ezért nem. De valami finomságnak biztosan örülne... :D
4/9 anonim válasza:
A miénk igaz még csak 7 éves lesz,de ő előre kikötötte,hogy lazacos torta és egy kistestvér kell neki! :D
5/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszöm a választ.
2017. márc. 25. 23:55
6/9 A kérdező kommentje:
+n
Köszönöm.
2017. márc. 25. 23:56
7/9 anonim válasza:
Aha, láttam korábban valaki feltette a kérdést, hogy mit vegyen a macskájának. :)
haha! Fura.
Nekem is van cicám, de ez eszembe nem jutna. :)
8/9 anonim válasza:
Tényleg nem tudja a macska,h 10. szülinapja van,de a gazdi tudja és azt is,h ez azért már egy szép kor és azt is,h mennyi szeretetet kapott attól az állattól.És,ha mondjuk a macs egész évbe csak olcsóbb macskaját kap,akkor ez a nap pont jó arra,h egy évbe egyszer kapjon valami nagyon drágát.És,ha azt nem is,h milyen nap van,de azt tudni fogja a macs,h az a kaja mennyivel finomabb.Ilyenkor van az,h nagyon dorombolva egy pillanat alatt eltüntetik a gazdi meg üröl,h milyen boldog a cicus.
9/9 anonim válasza:
Nyilván ő nem tudja, hogy szülinapja van, de ha aznap megleped valami finom házilag készített husis "tortával" azt szívesen elfogyasztaná.
Azt hiszem, az ilyen gesztus inkább a gazdinak jelent sokat. Lehet, ez egyeseknek nyálasan hangzik, de én pl. így köszönöm meg a kutyáimnak, hogy vannak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!