Tudnátok segíteni? Szeretnék ajándékba adni egy pártfogásba vett szürke-fehér cirmos cicát, de teljesen reménytelen.
Nemrég hozzánk szegődött egy kb 10 hónapos lány cica. Elég rossz állapotban,soványan, beteg füllel,bolhával és kullanccsal teli.Tudtuk, hogy már vemhes is volt, a kölyköket hiába kerestük. Nem bírtam nézni a szenvedését, ezért úgy döntöttünk a lehetőségekhez képest igyekszünk segíteni rajta.Elvittük orvoshoz, kiivartalaníttattuk, kikezeltük a fül atkáját, még kozmetikushoz is elvittük, hogy kicsit megszépüljön.Leteszteltettük a tipikus macskabetegségekre is,szóval mindent megtettünk annak érdekében, hogy az örökbe adás minél zökkenőmentesebb legyen. Mi tényleg azt akartuk, hogy a cicának jó legyen, ezáltal a leendő gazdinak is. Már több mint 2 hónapja reménytelenül próbálkozunk: plakátok, hirdetések, állatvédő szervek, de senki és semmi nem segít.(főleg a különböző cicamentők sz..nak le)Azt is próbáltam, hogy itt maradhat, de az én cicáim nem fogadják be. Jelenleg Pokol a mi életünk, az én cicáimé és az övé is.
Végső reménységemben fordulok hozzátok.Aki tud, kérem segítsen gazdiközvetítésben. privátban küldök képet az érdeklődőknek.
Köszi a segítséget. Nem valószínű, hogy már bírom tovább. Bántják egymást, jelenleg is kezelni kell az egyik cica szemét és anyagilag sem bírnánk már 4!!macskát. A férjem már ki van idegileg,mert ugye elkülönítve kell lenniük.
Nagyon szeretném, ha inkább egyből egy gazdihoz kerülne és leginkább lakásban lenne a legjobb, vagy olyan helyen ahol éjszakára elzárják még ha kertbe is kerül. Tudom, hogy sokat akarok, de annyit szenvedett már! Ha csak a kezembe kerül a seprű már szalad is el. Gondolom sokat bánthatták, sokszor volt elkergetve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!