Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tudnátok segíteni? Szeretnék...

Tudnátok segíteni? Szeretnék ajándékba adni egy pártfogásba vett szürke-fehér cirmos cicát, de teljesen reménytelen.

Figyelt kérdés

Nemrég hozzánk szegődött egy kb 10 hónapos lány cica. Elég rossz állapotban,soványan, beteg füllel,bolhával és kullanccsal teli.Tudtuk, hogy már vemhes is volt, a kölyköket hiába kerestük. Nem bírtam nézni a szenvedését, ezért úgy döntöttünk a lehetőségekhez képest igyekszünk segíteni rajta.Elvittük orvoshoz, kiivartalaníttattuk, kikezeltük a fül atkáját, még kozmetikushoz is elvittük, hogy kicsit megszépüljön.Leteszteltettük a tipikus macskabetegségekre is,szóval mindent megtettünk annak érdekében, hogy az örökbe adás minél zökkenőmentesebb legyen. Mi tényleg azt akartuk, hogy a cicának jó legyen, ezáltal a leendő gazdinak is. Már több mint 2 hónapja reménytelenül próbálkozunk: plakátok, hirdetések, állatvédő szervek, de senki és semmi nem segít.(főleg a különböző cicamentők sz..nak le)Azt is próbáltam, hogy itt maradhat, de az én cicáim nem fogadják be. Jelenleg Pokol a mi életünk, az én cicáimé és az övé is.

Végső reménységemben fordulok hozzátok.Aki tud, kérem segítsen gazdiközvetítésben. privátban küldök képet az érdeklődőknek.

2014. nov. 12. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg külföldi szervezetekkel felvenni a kapcsolatot, Ausztria, Bécs, mindjárt keresek elérhetőséget. Amúgy meg előbb vagy utóbb úgyis összeszoknak a tieiddel :) Lehet nem lesznek puszipajtások, de eltűrik egymást.
2014. nov. 12. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget. Nem valószínű, hogy már bírom tovább. Bántják egymást, jelenleg is kezelni kell az egyik cica szemét és anyagilag sem bírnánk már 4!!macskát. A férjem már ki van idegileg,mert ugye elkülönítve kell lenniük.

Nagyon szeretném, ha inkább egyből egy gazdihoz kerülne és leginkább lakásban lenne a legjobb, vagy olyan helyen ahol éjszakára elzárják még ha kertbe is kerül. Tudom, hogy sokat akarok, de annyit szenvedett már! Ha csak a kezembe kerül a seprű már szalad is el. Gondolom sokat bánthatták, sokszor volt elkergetve vele.

2014. nov. 12. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rossz a helyzet, adj fel egy hirdetést, hogy ideiglenes befogadót keresel neki, és állod a kajáztatását stb. Tudom, hogy még így is költened kell rá, de legalább nem kell stresszelni miatta otthon. Írj a Noé Állatotthonnak, Cicamentőknek meg tényleg minden létező csoportba, szervezetnek, hátha. Plakátolj állatorvosnál is. Sok sikert! Tudom milyen nehéz egy macskának gazdát találni, mindig hazaviszem a kóbor cicákat amit találok, többször bebuktam a gazditalálást, így van 11 cicám :D
2014. nov. 13. 10:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon ÉDES vagy! Remélem a 11 macska közt nincsenek olyan viták, mint ami jelenleg nálunk folyik. sajnos ezeket már próbáltam amit leírtál, de ez nem működik.Az a tapasztalatom, hogy csak úgy van esély, ha valaki szól az ismerősnek,az ismerős az ismerősének és így talán kiderül, hogy a 20-dik valaki pont egy macskát akar.De nekem nincs túl sok ismerősöm...
2014. nov. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!