Van valós/létező összefüggés a macska bundájának színe és a betegségre való hajlamosság között?
Figyelt kérdés
Pl: a fehér színű a legbetegesebb,a fekete a legegészségesebb, a vörös is betegesebb
Akkor ezek szerint minél halványabb színű annál betegesebb?
2017. márc. 25. 17:18
12/18 anonim válasza:
Nekem a fehér felemás szemszínű cicám minden rezzenést hall.. :D
13/18 anonim válasza:
A kérdezö be van tépve, jogosan, mert nem ez érdekli. Én leírtam a kérdésére a válaszom. Mondjuk én is megkaptam a magamét, ezért javítottam.
14/18 anonim válasza:
De így végig olvasva az egészet rám tört a röhögés, van egy kérdés, ami a bunda színe és a betegességi hajlam összefüggéséről szól, és a hörcsögöktöl kezdve a teknöc tarka csak nöstény leheten át elvonaglott az egész a fehér kék szemü süket, vagy nem megtárgyalásáig;))))))
15/18 A kérdező kommentje:
A kerdezo nincs "betepve" csak utalja hogy egyszeru es vilagos kerdesre nem kap normalis valaszt Itt mar mindenki irt mindent horcsogtol suketsegig A kerdes szempontjabol teljesen lenyegtelen hogy van-e nem suket feher felemas szinu macska Ennek koze nincs a kerdesemhez foleg a horcsognek nincs!!! Engem az erdekel amit kerdeztem pl hogy mennyire hajlamosak a vilagosabb bundaju macskak a betegsegre....Aki nem tud erdemi valaszt adni az kerem ne irjon ide. Varom a normalis valaszokat meg mindig.
2017. márc. 28. 08:47
16/18 A kérdező kommentje:
SZEM szinu - kimaradt a szem szo
2017. márc. 28. 08:48
17/18 A kérdező kommentje:
Vki valasz?
2017. ápr. 30. 12:38
18/18 anonim válasza:
Ilyen értelemben, ahogy te írod, NINCS összefüggés!
Ahogy sokan írták, bizonyos bundaszínekből lehet következtetni konkrét betegségcsoportokra való nagyobb hajlamra, de hát téged ez a válasz nem érdekel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!