Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Pár éve el kellett altatnom a...

Pár éve el kellett altatnom a cicám, és még mindíg lelkifurdalásom van. Hogy tegyem túl magam azon, hogy gonosz voltam vele?

Figyelt kérdés
Jól volt a cicám boldog volt, de egyik nap bebujt a szobám sarkába, a szekrény mögé és fura hangokat adott ki halkan, nem láttam be oda, azt hittem oda akar kakilni és megfogtam egy üres dvd karton dobozát és csapkodtam siccegtem a szekrényt nem őt. Nagy nehezen ki jött és át szaladt pár nap múlva már láttuk, hogy fájdalmában bujkál ide oda, ez épp karácsonykor volt. Étvágya volt, de idönként furán nyögött, tudtuk nagy baj lehet, dec 27-én elvittük dokihoz, kiderült agydaganata van, és már végső stádium, de olyan jól titkolta, hogy már csak karikor nyögdösött, el kellett altatni és én két nappal a halála elött mikor a sarokba bujt ütögettem a szekrényt és el kergettem, pedig ott szenvedett;((((( azóta nincs már ott az a szekrény és mindíg látom azt a sarkot ahová bebujt;(((( még mielött dokihoz vittük karácsony után anyum megetette whiskassal, mind megette, mintha tudta volna utoljára ehet, pedig még akkor mi sem tudtuk, hogy már csak az élettelen kis testét hozzuk haza:(((((. Gonosz voltam és a sarok minden nap ezt eszembe jutattja;((

2017. márc. 25. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az egyetlen lehetőség,ha meggyőződ magad arról:te csak jót akartál neki.Azt hitted,hogy a hátralévő életének nem lett volna értelme.És nem a te hibád,hogy tévedtél.Ha tudtad volna,hogy az élet betegen is nagyon nagy dolog,nem öletted volna meg.Az ember a tudatlansága miatt elkövetett helytelen tetteiért nem felelős.

Ha valóban azt hitted,hogy a beteg állatokat meg szabad és meg kell ölni-és ha semmiképp sem találhattad volna ki,hogy ez barbárság-akkor nem kell magad szégyellned.Akkor ,bár nem kis dolgot követtél el a macska ellen,nem voltál gonosz vele.

2017. szept. 27. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!