Hogy védhetném meg a macskám?
Figyelt kérdés
Hamarosan kapok egy 5 hetes cirmoskát és panelban lakna. A gond, hogy nekünk olyan a polcsorunk, hogy teljesen "nyitott" [link] <-- pontosan ilyen csak persze élőbe. És mindegyik polcon van 1 váza szóval törékenyek nagyon. És azt írja szinte mindenki h a macskák szeretik a magas helyeket! Tudom még nincs mega macskám és várjam meg amíg lesz de NEM akarom h felmásszon oda (elég magam 2-3 m) és a labilis polcokon egyensúlyozna (egyszer én is leszakítottam portörlés közben) Szóval a kérdés: hogyan tudom megakadályozni h a macskám felmásszon oda?2010. máj. 11. 18:50
11/13 anonim válasza:
A macskatartással együtt jár,hogy el kell pakolni a virágokat(meg minden mást is,ami veszélyezteti a cicát,meg,amit féltesz),legfeljebb nem lesznek virágok,vagy csak művirág.A macskának nehéz megtiltani,hogy bárhová is ne menjen,főleg a kis lakásban,ahol nem igen van alternatíva.Vagy meg kell erősíteni a polcokat és lepakolni róla,vagy pakold meg jobban,mert a macsekok nem szeretnek olyan helyre ugrálni,amit nem tudnak rendesen bemérni,tehát ha több az akadáy nehezebb dolga lesz.
12/13 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy majd a cica fel is akar oda mászni! :) Várd ki a végét! Egyébként meg hidd el, a macskák olyan ügyesek, hogy amíg te portörlés közben leversz ezt-azt, ők még a leglabilisabb dolgokon is úgy egyensúlyoznak, mint senki más! :D Csak azt verik le, amit le akarnak...kivéve ha béna a macska. De ha nagyon aggódsz, akkor egyszerűen szabadulj meg a polcsortól. Ha ennyire labilis és minden baja van, akkor rád is veszéllyel lehet! A vázáknak meg találsz más helyet.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok. Egy polcsórtol biztos nem válok meg, inkább betolom teljesen a vázákat és figyelem a csöppséget hogy ne menjen fel..kétlem h az első napján felugrik 1 polcra!
2010. máj. 13. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!