Második cica? Bôv. Lenn
Van egy fél éves nôstény cicám, aki most lett egy hete ivartalanítva. Igazából mimdig a fejembe volt a második cica ötlete, mivel én és a párom is dolgozunk napközben. (én 3körül érek haza, ô késôbb) És a cicám eleven, igényli a társaságot és ez látszik is rajta, ha hazajövök... Utána le se lehet rólam vakarni, szinte a fejemen táncol. Ezért úgy érzem, hogy nappal elég magányos lehet.. ô mentett cica, utcáról szedtük össze, azóta a félôs, bújkálós cicából egy eleven kis ördög lett. Ô szerintem a leghálásabb cica a világon.
A második cicáról:
Állatkeresledésben találtam rá egy ketrecben volt és folyamatosan mozgott, amint meglátott majd kibújt a bôrébôl, dagasztotta a rácsokat és dorombolt... Az eladó elmondta, hogy ivartalanított nôstény, kb. annyi idôs mint az enyém és 1 padláson találták. Közbe közbe hoznak be hozzá macskákat a boltba, de ôt senki se akarja elvinni, mert amint kiengedi, nagyon félôs. Az elsô idôben a kis házából se alart kijönni. Viszont látom már most a fordulatot rajta, ahogy ugrált a ketrecben. Ugyanolyan mint az én cicám volt és látom, hogy milyen hatalmas fordulatot vett pozitív irányba. Egy szóval beleszerettem, mert szerintem tökéletes társa lesz egyszer az enyémnek.
Mi a véleményetek? Hozzam el ôt? Kijönnének a cicámmal? Egyszerûen alig tudtam eljönni mellôle, valami megfogott benne... Sok gondot vennék vele a nyakamba? És ha esetleg mégse jönnének ki egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!