Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Második cica? Bôv. Lenn

Második cica? Bôv. Lenn

Figyelt kérdés

Van egy fél éves nôstény cicám, aki most lett egy hete ivartalanítva. Igazából mimdig a fejembe volt a második cica ötlete, mivel én és a párom is dolgozunk napközben. (én 3körül érek haza, ô késôbb) És a cicám eleven, igényli a társaságot és ez látszik is rajta, ha hazajövök... Utána le se lehet rólam vakarni, szinte a fejemen táncol. Ezért úgy érzem, hogy nappal elég magányos lehet.. ô mentett cica, utcáról szedtük össze, azóta a félôs, bújkálós cicából egy eleven kis ördög lett. Ô szerintem a leghálásabb cica a világon.

A második cicáról:

Állatkeresledésben találtam rá egy ketrecben volt és folyamatosan mozgott, amint meglátott majd kibújt a bôrébôl, dagasztotta a rácsokat és dorombolt... Az eladó elmondta, hogy ivartalanított nôstény, kb. annyi idôs mint az enyém és 1 padláson találták. Közbe közbe hoznak be hozzá macskákat a boltba, de ôt senki se akarja elvinni, mert amint kiengedi, nagyon félôs. Az elsô idôben a kis házából se alart kijönni. Viszont látom már most a fordulatot rajta, ahogy ugrált a ketrecben. Ugyanolyan mint az én cicám volt és látom, hogy milyen hatalmas fordulatot vett pozitív irányba. Egy szóval beleszerettem, mert szerintem tökéletes társa lesz egyszer az enyémnek.

Mi a véleményetek? Hozzam el ôt? Kijönnének a cicámmal? Egyszerûen alig tudtam eljönni mellôle, valami megfogott benne... Sok gondot vennék vele a nyakamba? És ha esetleg mégse jönnének ki egymással?

2017. márc. 17. 09:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Pici bunyókba ne szólj bele, annál tovább tart, nekem mindíg több cicám volt, az egy idősök hamar pajtik lettek, a különbözö koruaknál tovább tart, de ők is le meccsekik aztán már egy ágyban alszanak. Nem kell túl aggodni. Csak ha véres bunyó törne ki szó szerint akkor válaszd szét őket.
2017. márc. 21. 17:25
 22/22 A kérdező kommentje:
rendben, lassan hazajon a parom, akkor egyutt kiengedjuk:)
2017. márc. 21. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!