Második cica? Bôv. Lenn
Van egy fél éves nôstény cicám, aki most lett egy hete ivartalanítva. Igazából mimdig a fejembe volt a második cica ötlete, mivel én és a párom is dolgozunk napközben. (én 3körül érek haza, ô késôbb) És a cicám eleven, igényli a társaságot és ez látszik is rajta, ha hazajövök... Utána le se lehet rólam vakarni, szinte a fejemen táncol. Ezért úgy érzem, hogy nappal elég magányos lehet.. ô mentett cica, utcáról szedtük össze, azóta a félôs, bújkálós cicából egy eleven kis ördög lett. Ô szerintem a leghálásabb cica a világon.
A második cicáról:
Állatkeresledésben találtam rá egy ketrecben volt és folyamatosan mozgott, amint meglátott majd kibújt a bôrébôl, dagasztotta a rácsokat és dorombolt... Az eladó elmondta, hogy ivartalanított nôstény, kb. annyi idôs mint az enyém és 1 padláson találták. Közbe közbe hoznak be hozzá macskákat a boltba, de ôt senki se akarja elvinni, mert amint kiengedi, nagyon félôs. Az elsô idôben a kis házából se alart kijönni. Viszont látom már most a fordulatot rajta, ahogy ugrált a ketrecben. Ugyanolyan mint az én cicám volt és látom, hogy milyen hatalmas fordulatot vett pozitív irányba. Egy szóval beleszerettem, mert szerintem tökéletes társa lesz egyszer az enyémnek.
Mi a véleményetek? Hozzam el ôt? Kijönnének a cicámmal? Egyszerûen alig tudtam eljönni mellôle, valami megfogott benne... Sok gondot vennék vele a nyakamba? És ha esetleg mégse jönnének ki egymással?
Az állatkereskedésben befogadott cicák könnyebben találnak otthont szóval szerintem szép ötlet, vele sajnos eddig nem volt szerencséjük. Csak a ketrec nem tetszik, mert egy macskát szerintem nem lehet bezárva tartani (nem kicsi ketrec, de mégis)
Oké hogy átgondolom, de kitalálni nem tudom hogy hogy fog egy új cicára reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!