Ivartalanítás után?
Figyelt kérdés
Egy hete ivartalanított cicám olyan érdektelenül bámul,nemtudom kifejezni milyen,olyan mintha mindig álmos lenne,de hozzáteszem hogy nem alszik többet. Rendesen eszik,iszik,pisi kaki rendben van,csak a kis életvidám kandúrom pofija most valahogy más.:( Ez elmúlik? Még a hatása alatt lehet? Fájhat még neki? Tudom hogy ezzel csak jót tettem neki,természetesen már kapja a kifejezetten steril cicusoknak való ételt,és vitamint is már egy ideje.Csak most valahogy mégis olyan bűntudatom van hogy ezt én tettem vele. Szívesen veszem olyan gazdik válaszát akik hasonlót tapasztaltak kandúr vagy nőstény cicánál.2017. márc. 8. 15:50
11/11 A kérdező kommentje:
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=931IMG_20170308_215917.jpg
2017. márc. 18. 05:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!