Mi a legfurább beceneve a cicáitoknak?
Van egy 12 éves szürke cicám. A neve Kleopátra. A legviccesebb beceneve a Harappa. Ez onnan jött, hogy Kleónak, Klecinek és Kleopának szoktuk becézni. A Kleopából lett a Harappa, mert utálja,ha nem a fejét simogatjuk, és ha véletlenül valaki "mellényúl", akkor nagyon durván harapni is képes.
Ennek a továbbfejlesztése a Harappi-hercegnő. :)
Van egy fiatalabb lánycicánk is. Cirmosnak hívják.
Az ő legfurább beceneve a Prucka. Amikor "megszólít" valakit a nyávogásával, az valahogy úgy hangzik,hogy:"Prc!" Ebből jött először a Pruc majd a Prucka. De ennek is vannak még továbbképzései.
Amikor latint tanultam, továbbfejlesztettem Prucikulus-ra, utána lett belőle Prucikulum-Neutrum.
Ezen kívül még rengeteg van. Az egyik szintén viccesnek mondható a "Cukító - ronda és büdös."
A cicánkat Lucifernek hívják,kislány :)
Én Purrr-nak vagy Sziszának szoktam hívni. Ha szólok hozzá majdnem mindig válaszol. :)
Ha rosszat csinál elég csak a nevét határozottan mondani, egyből abbahagyja, mert tudja hogy bünti lesz. ;))
Sok mindenre asszociálok a válaszokból, hadd reagálják egyenként. ;)
Először is, technikai jelleggel, a kedves kérdezőt idézem:
"mindenkire raktam zöldet, de nem értem, hogy van akinél látszik, van akinél nem:7"
Az oldalon akkor jelenik meg százalék arra vonatkozóan, hogy mennyire értékelték az adott válasznál, ha legalább ketten kattintottak "mancsra".
18#
purr: angolul dorombolást jelent amúgy. ;)
11#
Csak ne mlátad a Beating Angelt...? ;)
12#
Egyszer hallottam valakitől hasonlót, ő valami olyan szeretettel mondta a macskájának, csücsörítve, hogy "te kis köcsög! :)" ("tü küsss kücsűűg"), hogy semmi bántó nem volt benne. :D De azért emberre használva ez inkább ironikusan, vagy cinikusan venné ki magát... Egyébként egy huszonéves lány volt az illető, aki így nevezte a kandúrját.
13#
"Cukító - ronda és büdös."
Ezen behalok. :D A "Csokító" csokireklám, "ronda és finom" :D De rég volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!