Mi a legfurább beceneve a cicáitoknak?
Figyelt kérdés
Az enyémnek putyiló, de nem tudom honnan jött ez így ki. Csak valamiért a számrajött.2017. febr. 24. 15:45
1/31 anonim válasza:
Müttymanó meg a Babahusi szerintem elég fura... XD a müttymanóra hallgat, mert utána általában kaját kap :D
2/31 anonim válasza:
Ma mandulafiókának neveztem. Keveset aludtam s néha elkap a kreativitás... De ezek ilyen egyszerhasználatos nevek.
Néha majompürének nevezem a macskát vagy a páromat, az tartós, hónapok óta eléggé szórakoztat. Kicsit túlfejlett a humorérzékem, de ez van.
3/31 anonim válasza:
Régóta nincs macseszunk, régen ilyeneket találtam ki - csak becézések, mert az utóbbi kb 10 évben nem alkalmaztam fix cicanevet:
Nyusszanat, núúúszifúúúúl. :P
(Értsd: Nyuszifül, nyuszifülű)
Szóval macskának nyúlnév azért "érdekes"... :D
Ilyen alapon
Mííícííímmáááááácíííí
-nak is becéztem némelyiket. :P :D
6/31 A kérdező kommentje:
Jópofák;) mindenkire raktam zöldet, de nem értem, hogy van akinél látszik, van akinél nem:7
2017. febr. 24. 16:10
7/31 tttssj válasza:
Rendes nevük mellet én eddig minden macskám Micu nével is neveztem.
8/31 anonim válasza:
buzgómócsingnak szoktam hívni :D
9/31 anonim válasza:
Én Féregluknak hívom, de csak ha senki nem hallja a macskán kívül, nehogy bolondnak tituláljanak. :D Apa Vakaréknak. Egyébként az eredeti neve Golyó, de többnyire Sonkásnak, Galuskagombolyagnak vagy Disznónak hívom.
10/31 anonim válasza:
Nekem kutyám van ha ez nem baj:)
Legtöbbször Husi, Sunyi, Dundi, Hazug, Strici és Kisbúzi. Amúgx kan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!