A szibériai cicák milyen ártól kezdődnek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy szibériai kiscicát csak nem tudom milyen ártól kezdődnek....esetleg valakinek lenne eladó nőstény kiscicája??2010. máj. 9. 13:22
1/7 anonim válasza:
30000Ft
A házi pedig ingyen van, és ugyanúgy lehet szeretni, mint egy drága szibériait.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen lehet ugyan úgy szeretni,de viszont nem hipoallergén.....
2010. máj. 9. 20:09
3/7 anonim válasza:
FEL D1 allergias vagy? Csak mert ha siman macskaszor allergias akkor "az ellen nem ved".
4/7 A kérdező kommentje:
azt olvastam több oldalon hogy ennek a macskának más a szőre is mint a többinek.....igen allergiás vagyok a cica szőrre :-(
2010. máj. 10. 15:27
5/7 anonim válasza:
Sajnos ök nem a macskaször allergiásoknak jok, hanem a "macskanyál" allergiasoknak. Szoval, tenyleg az a kerdes, hogy ször, vagy nyál allergias vagy? (nemmindegy sajnos (a macskaször az macskanyálas, ezert siman keverik a kettot...)
6/7 anonim válasza:
Nekem van egy és pont azon a napon született amikor kiírtad a kérdést. Ha esetleg még érdekel nyugodtan írj privit vagy ide. És tényleg az, én nagyon allaergiás vagyok, és az orromhoz nyomva sincs semmi bajom tőle :)
7/7 anonim válasza:
tényleg más a szöre és szerintem az ellen is van én is szeretnék 1-et de a szüleim alergiásak a szőrére multkor is volt macskánk ami nem volt hipoalergén és atol se volt semi szal mind1 az a lényeg szerintem lehet ugy is ijen cicád ha szőre vagy alergiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!