Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az normális ha elütök egy...

Az normális ha elütök egy cicát és nem vagyok miatta szomorú?

Figyelt kérdés
a minap jöttem haza és sajnos már egyszerűen képtelen voltam lefékezni és hát megtörtén még fel se tudtam még lehet dolgozni vagy csak azért nincs nagyon buntudatm mert nem ismertem?
2017. febr. 19. 21:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy ilyen a hozzáállásod.

Csak szólok, hogy az ember az egyetlen olyan állatfaj, amelyik képes öngyilkosságot elkövetni.

A macska ehhez képest csak rosszkor volt rossz helyen, egyszerűen át akart jutni az úttest egyik oldaláról a másikra, de sajnos rosszul mérte fel a közeledő jármű távolságát. Rosszul döntött, és ez a hiba az életébe került. De azt kijelenteni, hogy biztos öngyilkosok lettek és ezért nem is sajnálni őket, hát nem tudom... Ehhez milyen lelki világ kell?!

A gazdája a hibás, már ha van neki. A kóbor cicáknak nyilván nincs, de attól még ők se ezt érdemelnék.

Én ha egy állatot elütnék, borzalmas bűntudatom lenne, hogy miért nem tudtam elkerülni a balesetet, és hogy miért pont akkor kellett arra járnom.

De ez mondjuk mindenkinek a lelki világára van bízva, hogy mit érez akkor, ha (még véletlenül is) de miatta hal meg egy állat. Én személy szerint ha egy csigára vagy bogárra rálépek véletlenül, már akkor összeszorul a szívem. De mondhattam volna akár békát is...

2017. febr. 20. 20:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj,de a cica is egy ugyanolyan élőlény,mint bárki más..Jóó..Lehet h állat,de attól még neki is vannak érzései..Szerintem ha kicsit sem vagy szomorú,akkor ott gond van..
2017. febr. 22. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!