Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskáknak tényleg nem lehet...

Macskáknak tényleg nem lehet adni nyers sertéshúst?

Figyelt kérdés

Eléggé sokkolt ez az információ. Szüleim 30 éven keresztül tartottak disznókat, 6-7 éve hagytak fel velük. Szinte minden hétvégén volt disznóvágás. Az utóbbi időkben a háznál folyamatos jelleggel 2 macska volt, mindkettő főleg nyers disznóhússal volt etetve. Az egyik tavaly pusztult el (11 éves volt), a másik még mindig él (pár évvel fiatalabb) és köszöni szépen jól van.

Akkor miért nem lehet nekik adni? Olyan sok mindent írogatnak, hogy miért nem lehet, de pontosan mi az igaz?

2017. febr. 19. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%
"Fütyifejü utolsó ugyanezt irtam le elötted és le pontozol?" - én nem pontoztam le senkit, ellenben engem is lepontozott valaki :)
2017. febr. 20. 07:26
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi már látom, hogy nem te pontozgatsz:0
2017. febr. 20. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!