Hogyan vezetnétek be, ha egyáltalán?
Én is albérletben lakom és szintén nagyon szeretem a cicákat. Viszont a tulaj már az elején mondta, hogy állattartást nem enged. Ennek ellenére gondolkodtam rajta, hogy megkérdezem, de aztán letettem róla, mert átgondoltam, hogy nagyon sokat dolgozunk a barátommal, főként nyáron reggeltől estig nem vagyunk itthon, és biztos, hogy folyton az lett volna bennem, hogy vajon minden rendben van-e, nem tesz-e tönkre semmit a cica, végülis a lakás nem az enyém.
Úgyhogy próbálok türelmes lenni, míg nem lesz saját lakásom :)
Ettől függetlenül szerintem csak kérdezz rá egyszerűen, egy próbát megér, legfeljebb azt mondja hogy nem.
Mi annó simán megkérdeztük, lehet-e kutyánk. Neki is volt, mi is szerettünk volna. Ha nem engedi, később szerzünk be. De engedte. Pitbullunk lett. Még 1 évig voltunk ott, mindig jól megdögönyözte a tulaj, amikor jött.
AMit tönkre tett, kiköltözéskor pótoltuk/javítottuk, így nem is volt semmi kár. Pozitívan váltunk el egymástól.
Simán kérdezz rá,hogy engedne -e állatot tartani a lakásban.
Nyilván ha rongál valamit,akkor ti feleltek érte. De egyébként a cicák nem zavarnak sok vizet, a többi lakót sem igen zavarná(főleg ha ivartalanított,akkor biztosan nem fog éjszakánként bagzani)
"De egyébként a cicák nem zavarnak sok vizet,"
Hát, ja. Vizet valóban nem sokat zavarnak, de a körmük élesítésére megtalálják a legalkalmatlanabb bútordarabot. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!