Hogy etessem a cicámat?
Juj, nehogy összevesszetek :)
A kamillatea jó ötlet lehet? Abban van koffein?
Újra 16:17 vagyok! :) Jó is ha nem zavarod, amúgy nagyon szívesen adok tanácsot. Ez a fáról leesés szerintem kétes, nem lehet, hogy inkább egy autó csapta el kicsit? Vagy valaki bántotta? Nem tudom, lényeg, hogy nemsokára rendbejön a kiscicád. :) Legyünk optimisták. :) Amúgy nem veszünk össze. ;)
ja és a teacserjéből készült tea tartalmaz koffeint, de a gyógyteák, gyümölcsteák, mint például a kamillatea, nem. avgyis a kamillatea tökéletes választás. És még annyit, hogy mindenképpen próbáld meg az injekciós adagolást. ha látod rajta, hogy fáj neki vagy nem tetszik, akkor hagyd abba és próbálkozz később! Sok sikert, még írj!
Oké, akkor kamilla teát kap ha majd újra felkel. Azzal már szemgyulladást is szépen kezeltem neki egyszer.
Az orvos is autóra gyanakodott, de nem nagyon megy ki az útra, áldott jó macska (kasztrált kandúr), csak az udvaron játszik. Ember nem bánthatta, mert ha lát egyet azonnal elrohan. Mindegy, a lényeg, hogy kapott rendes ellátást, nagyon szépen összevarrták amúgy, tegnap reggel még eszméletlenül nézett ki :(
Az a baj, hogy nem tudom az alábbi pasztát lehet-e kapni vény nélkül (nekem az orvos írta fel egyszer)
Ez egy táplálék kiegészítő paszta vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amit fel kell vele nyalatni kiskanálról (az én cicám imádta, bár ő -állaga miatt- féreghajtó célzattal kapta). Ha van patika amit fel tudsz hívni ezügyben kérdezz rá, hogy lehet-e vény nélkül kapni.
Az előző vagyok.
Bocs, de nem bírom magamban tartani....
Az, hogy összekellett varrni szegény cicád száját, nem más mint egy műtét. Igaz, hogy mikroműtét, de mégiscsak műtét. Az orvosnak készülnie kellett volna rá, hogy a macska nem fog enni és nem elintézni azzal, hogy majd enni fog.
Vagyis legalább a figyelmedbe ajánlhatta volna azt a táplálékkiegészítőt, amit fentebb linkeltem, ugyanis ilyen esetekre is alkalmazzák (operáció utáni étvágytalanság) ha már nem is írta fel.
Javaslom nézz másik állatorvos után, mert.... na inkább nem minősítem.
Teljes mértékben igazad van, nagyon dühös vagyok, mert direkt rákérdeztem az evés témára.
De csoda történt, nyers marhahúst vágtam fel és a cica jött kérni belőle. Természetesen adtam neki amennyit kért, egész szépen bekajált belőle. Ha más nem, hát azt kap addig mást nem fogad el.
Csak rá ne szokjon.
Pasztám az van, előre felkészültem, de azt sem hajlandó nyalogatni. :(
Így már csak nem lesz nagyobb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!