Hogy etessem a cicámat?
Az a rész ami összeköti a száját az orrával, kettészakadt egészen az orra tetejéig. Így.
Amúgy köszi a választ, az orvos már azzal lerázott, hogy majd fog enni magától. Ja, de mikor? Már 2 napja nem evett.
Akkor megpróbálom amit írtál.
Linkelek egy képet, hogy érthetőbb legyen, mert tényleg kicsit nehéz elmagyarázni.
Az enyém szereti a tejfölt, joghurtot, kefírt (persze mind natúr).
Amikor egyszer megsérült az álla, csak ezeket tudta enni néhány napig (azért örültem amikor ismét ropogtatott).
Próbáld meg te is!
16:17
A tea szerintem nem jó, mert a cicusok túlérzékenyek a koffeinre! Mindenképpen valami fehérjedús folyékony étel kéne, pl meg lehet próbálni sótlan húslevesből és zacskós tápból pépet készíteni, azt hátha felnyalogatja. Ha nem, akkor fecskendővel belé diktálni.
Valószínű, hogy fáról esett le, mert az egyik hátsó körme is kitört :(
Köszönöm, nagyon sok tippet adtál. A másik bajom, hogy rettentő válogatós, a tejfölt sem hajlandó megenni. De valamelyik csak bejön erről a szép hosszú listáról.
Tejet ha a tányérral teszem elé, látom, hogy inná, de ahogy kinyitja a száját fintorog és mérges. persze, hagyom pihenni, reggel óta heverészik, óránként benézek hozzá, nem akarom zavarni.
16:17 vagyok!
OFF: Benne van a szabályzatban, hogy nem a kommentekre kell válaszolni, reagálni hanem a kérdésekre. Olyan nehéz lenne ezt megérteni? :)
ON: Amúgy nem koffeines teára gondoltam. Millióféle tea van, nem csak koffeines.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!